0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annemlere gittim durmadı istenmicek şeyleri istiyor bilgisayari bozacak ağlayıp duruyor kalktım eve gekirkek beni itiyor vuruyor sokakata bağıra bağıra geldik herkes bize bakıyor eve geldik kendini yerlere atıyor susmuyor bende oturdum  ağladım biz buna nazar muskasi yaptırdık bayagida iyi gelmişti ben mal soranlara söyledim gene nazar mı geldi acaba ya ne yapacağımı şaşırdım 2.5 yaşında çok kötüyüm namaz kılmaya bile halim yok

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 yaş sendromu olmasın :D
tarafından
Yok kuzum ya bu hep böyleydi hoca bunda çok nazar var dedi
(25,181 puan) tarafından
Ulan her yaşa Bi sendrom bulmayın 32 yaş sendromuna gircem yeter yav :D
tarafından
Kız sihirli 2 yaş var ya gelince gorcem seni :D
Yıldız nazar değil her istediğini yaptınız mı :D
(25,181 puan) tarafından
Bırak la bu entel dantel işleri eskiden sendrom mu vardı:D
tarafından
Valla yeni çıkmış ellamm :D
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından
2 yaş çocuklarımızın hepsi öyle nazar diye düşünüp negatif daha çok üzerimize çekmemek gerek anne olarak daha sabırlı olur çocukla birebir temas halinde ilgilenirseniz bu süreci daha az sancısız atlatabilirsiniz
tarafından
Hep böyleydi canım bilmiyorum ne düşüneceğini şaşırdım görsen şok olursun
(2,263 puan) tarafından
Inan çevrendekilerle kıyaslama eşim bile bana diyor allah sabır versin hayatın kalmamış bu oğlan yüzünden düz duvara tırmanıyor neler getiriyor başıma ama hep sakin kalmaya çalışıyorum sonuçta çocuk bilmiyor ne yaptığını ama o öyle yaparken sinirlenip öfkelenirsek karakterine yansır ilerde. Geçecek bu günlerde hep öyle düşün
tarafından
Canım ağlayınca susmayinca napim peki ne versem almıyor hiç susmuyor
0 oy
(28,641 puan) tarafından
:) yaa kıyamam ağlama yaa çocuk işte sıkma canını valla bizimkiler daha beter gördün
tarafından
Canıim bir görsen şok olurusn ya herkes bana açıyor acıyarak bakıyor kimsenin yanına gidemiyorum insan annesine gidip bir bardak çay içmeden kalkarmi ben oyleuimi işte görmen lazım bir kaç gün iyidi
0 oy
(2,074 puan) tarafından

Yani bütün cocuklar uslu her sözü dinliyor diye mi düşünüyorsun ki :D benimki de 2 yasinda. Bana vuramaz cok kızdığımı bilir ama kendini yırtar yani

0 oy
(164,043 puan) tarafından
Sen bi hocaya daha okut nazar muskasi yazdir deme kimseye
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Aha benim karşımdaki de öyle çise alıştıriyirum diye bu aralar suyuna gidiyorum 
0 oy
tarafından
Benim oğlum 20 aylık sinirlenince kafasını tüm şert zeminlere vuruyor masa parke duvar pat pat geçiriyor kafasını sonra ağlıyor her yere kusuyor dışarda da öyle biri pist dese sınır olup öğürüp her gere kusuyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,287 soru

24,383,405 cevap

348,901 kullanıcı

...