Merhaba arkadaşlar ben 2 buçuk yıl önce eşimle severek evlendim 3 aylık bebeğim var eşim ben hamile iken benden gizli kredi çekip idaa oynamış en son benim kolyem vardı onu satım onla oynamış öyle öğrendim aşırı borç yapmış doğumu onun yüzünden ailemin evinde yapmak zorunda kaldım yinede evliliğim bitmesin çocuğum babasız büyümesin diye sabrettim alyans mi sattım kredi çektim yinede oynadı birde polis esim şimdi elimde sadece ailemin bana taktiği bilezik var eşim alır diye ailemde duruyor geliyor gidiyor onu istiyor evet çok borcumuz var ama onu verir isem bitmeyecek ayrıca benimde üstüme kredi var beni bunaltiyor sadece benim ailem destek çıkıyor bebeğime mamayı abim bezi kardeşim kıyafet falan babam alıyor halende bilezik ailemde diye ne yaptı ailen diyor kendi ailesi gelmedi bile bir kere çok gittim geldim ailem evine abim ile anlaşamıyoruz sabretmek istedim artık maddiyata bile sorun olmadı evin kirasını vermedi ablasının borcunu ödüyor banada bileziği ver ablamın borcunu verecek diyor utanmadan ailesini zerre sevmiyor hiç bir konuda yanımda olmadılar hep para istediler eşimden eşime karşı saygım sevgim yok sadece düzenim bozulmasın kızım babasız büyümesin diye çabalıyorum ama huzurum da kalmıyor