0 oy
376 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (480 puan) tarafından
Selam kızlar biz bebek alışverişi için burda önce mağazaya gidiyoruz büyük bebek mağazası e bebek gibi düşünün orda adınız ve soyadınızla dosya açıyorlar ve bi bebeğin aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarını sizin seçtiğiniz markalarla oluşturuyorlar daha sonra çevrenizdeki insanlar o mağazaya gidip sizin adınızı soyadınızı verip ihtiyaç listenize bakıyor ve size sizin seçtiğiniz şeyler arasından hediye alıyor nasip olursa bizde bir ay sonra öyle bi alışverişe gidicez sizde nasıl oluyo bebeğiniz için alışverişi nasıl yapıyorsunuz kızlar ben şuan neler alınıcak araştırıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herşeyi kocamla ben aldık hediye getirende olursa kabul ettik 
(480 puan) tarafından
Emek emek ne güzel kuzum
-Reklam-
0 oy
(3,834 puan) tarafından

ilk defa duydum hala okudugumu anlamadim. 

para verip aliyoruz diyorum bu soruya :)

(480 puan) tarafından
Hep böyle yaptık kuzum kimin bebeği olduysa mağazaya git anne adayının adını ver ihtiyacını al hatta sosyal medya kullananlar sayfa açıyo işte bebeğimiz ihtiyaç listesi diye sonra altına ben şunu aldım ben bunu aldım yazıp listeden siliyorlar
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Vay güzel sistemmis sizin ora neresi bacım
(480 puan) tarafından
Anne baba adayına kıyafet ıvır zıvır dışında bi masraf kalmıyo kuzum tanıdığımız kim varsa böyle yaptık bebek bekleyenlere de kolay oluyo bence maddi olarak çünkü bebeğin maşallah tonla eksiği var ve baya bi bütçe ayırmak gerekiyo
(1,795 puan) tarafından
Gerçekten çok güzel gereksiz şeyler gelmez en azından
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Daha minnak kuzum doğmadı :) işte hedi aldilarsa henüz gelmedi yavaş yavaş eksiklerini tamamliyoruz
(480 puan) tarafından
Benim minnak kuzuma da dört buçuk ay var inşallah heyecanla bekliyorum artık doğsun istiyorum
(2,564 puan) tarafından
31 haftayim bende yanlis anlamazsan kuzum almak icin acele etmeyin birazdaha bekleyin istersen
(480 puan) tarafından
Yo asla yanlış anlamam kuzum çok doğru söylüyorsun ben sadece daha tek bi çöp bile almadım eşime diyorum en azından bi minik hevesim kaçsın bikaç üst alıp gelelim
Bi de annemler uzakta doğuma gelmeleri biraz ihtimal gibi gözüküyo kayınvalidem de böyle şeyde pek yardımcı olmaz şuan erken ama ben nasip olursa inşallah ağırlaşıp zorlaşmadan kendi kendime halledeyim diyorum
(2,564 puan) tarafından
Bende senin gibi bir hevesle almak istedim canim sadece 1 kere alisverise gittim baya birseyini tamamladik sonkez 1 daha gidicem onda da hastane cantam için ihtiyaclari alicam sonra da rabbim büyük insallah 31+2 yim
0 oy
(5,191 puan) tarafından
Ne kadar mantıklı ya :))) valla en güzeli öyle sonra boş boş şeyler getiriyolar çöp oluyo bizde ilkinde bir çok kıyafet bildiğin boş bende hediye verdim ama gelen hediyeleri kullanmak isterdim 
(480 puan) tarafından
Bu açıdan çok mantıklı bebeğim en azından sen ne istersen onu almış oluyorlar diğer türlü beğeniyorsun beğenmiyosun ya da böyle olmasa bile hediyeye verilecek bütçe anneye verilse en azından o biriktirip almak istediğini alır
(5,191 puan) tarafından
İşte bizde mesela kayinvalidem 500 kadar bir miktar verdi onla ihtiyaçlarıni alacaz aslında herkes öyle yapsa iyi oluyo
(480 puan) tarafından
En en iyisi kuzum kaynanam herkese der doğum günü bebek görme şunda bunda herkes hediye alıcağı bütçe ne kadarsa koysun zarfa versin yeni nesil herşeyi beğenmiyo zevkine göre alsın
0 oy
(6,048 puan) tarafından
33 haftalık oldum hala doğru düzgün birşey almadım kızımda daha cinsiyetini öğrendiğim gibi herşeyi hazırdı. Benimde yaşadığım şehirde mağaza falan yok küçük bir ilçe. Doğuma kaynanama gidicem gel burdan alalkm dedi bekliyorum. Korkuyorum erken olursa diye. 
(480 puan) tarafından
Kaynanana ne zaman gidiceksin kuzum inşallah bütçene göre güzel şeyler bulursun ya
(6,048 puan) tarafından
Bütçe sıkıntı değil canım zaten çoğu şeyi kaynanam almayı istedi. Birde ben ailemin en kucuguyum biraz fazla kiymetliyim :) ailemde çoğu şeyi alıyor. Niyetim 37.haftada gitmek trenle gidiyorum iki saat sürüyor.
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Her şeyimizi kocamla ikimiz aldık hediye getirende oldu tabi 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Valla guzsl uygulamaymis ilk defa duydum;D
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Valla çok mantıklıymış bizde genelde içinden ne gelirse alır gelirler sadece ben anneme söyledim eksiğini ona göre aldı bide yakın arkadaşım çok ısrar etti ihtiyacı olan bişeyi alayım diye ona söyledim öbürleri kafasına göre 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 992 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (32,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,025 soru

24,626,737 cevap

364,883 kullanıcı

...