0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (1,326 puan) tarafından
Kızlar bebeğim akşamdan beri ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor sürekli ıkınıyor susmuyor gazı var galiba bunun için ne yapabilirim? 

5 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Gaz damlası kullanabilirsin. Bebeğini dik besle biberonla mama veriyosan çalkalama kaşıkla karıştır köpük olursa köpüğünü al canım. Hemen yatırma yedikten sonra. Masaj yap özellikle topuklarına bi yerde okumuştum bağırsakları rahatlatıyomuş. Karnına masaj yap saat yönünün tersinde ayaklarını sıcak tut canım kimyon demletip bi çay kaşığı verebilirsin o da iyi geliyo. Tabi bunları yaptıktan sonra hala gaz sancısı devam edebilir. Uyurken zorlanıyosa ya da çok ağlıyosa beyaz gürültü iyi gelmişti bize onunla uyurdu. İnşallah hemencik geçer Allah yardımcınız olsun 
-Reklam-
0 oy
(3,136 puan) tarafından
YAPMAN GEREKENLERİ ARKADAŞ YAZMIŞ CANIM. ADOYURDUKTAN SONRA MUHAKKAK MASAJ YAP SIRTINA GAZINI ÇIKARANA KADAR
0 oy
(5,914 puan) tarafından

Sen boyle diyince gozlerim doldu :'(

0 oy
tarafından
Biogaia nurse hurvey gibi sryler kullan kullanmıyorsan. Sirtina pat pat vur hsfifce
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Canm bagirsak fuzenleyici kullanabilirsin gaz icin doktor yazdi bizede biogaia ismi sadece bir ay kullandim vee duzenli kullanmadim. Bir bucuk aylik var yokdu

Birdahada kullanmadim suan 5 bucuk aylik hic gaz sorunu yasamiyoruz elhamdulillaah. Istersen bir arastir

İlgili bir soru bulunamadı

405,932 soru

12,167,391 cevap

36,630 kullanıcı

...