0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bide geceleri çok huysuz saat başi uyanıyo ya ni çözüm önerisi olan var mı 

7 aylık 

image

8 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
10 buçuk aydan sesleniyorum 2 saat kesintisiz uyuyunca göbek atıyorum sevinçten :D çözümü yok hele ki emiyorsa :)))) 
tarafından
Ayyy bende kesintisiz uyumayı özledim yaaa 2 saat uyusa keşke uyuyunca ama yarım saatte 1 saat de uyanıyo çok yoruldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görünen dış çabuk uzuyir cabim
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bunların huzursuzluğu geçmiştir canım üsttekiler geliyordur büyük ihtimal. Bundam sonrası hep böyle bi iyi bi kötü oluyolar. 
tarafından
Ayyy deme yaaa bütün dişler çıkar mı artık bundan sonra
0 oy
(1,245 puan) tarafından

Benmk 7 buçuk aylık dahada tık yok ne güzelmiş bebek dişi ilk defa gördüm :) :D

tarafından
İyi mi kötü mü bende bilmiyorum canım  erken çıkan diş pek iyi degil diyorlar ama hayırlısı
0 oy
tarafından

Amaaaan kız bu neee oyssss kurban olayım dişlere çeneye bayılıyorum ben bebislerin ağızlarına yaa tek ben ki böyleyim kiiii :kissing:

tarafından
Aynen bende çok severim diline gurbaaan annneeem baksana teyzesi ne datlı çıkmış senin o dilini yerim yer :) :) :)
tarafından
Vura vura seveceksin var ya böyle nasıl içim kaynadı anlatamammm çocuk doğunca yandı zaten de bakalım :Dd issira issira severim genelde bir de çenesiyle burnunu öpmeyi çok severim bebislerin ayrı bir koku var oralardaaaa
0 oy
(3,744 puan) tarafından
10, tane karanfili havanda döv sonra zeytinyağı dok beklet 1 gece dış etlerine sur 
0 oy
(2,262 puan) tarafından

Üsteki dişler geliyor o yüzden huzursuzluğu geçmemiştir. Bu çıkan dişler de 2 hafta falan sonra belli olur :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Rabiamesut (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 488 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 352 göst.
18 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.