Arkadaşlar eşim sürekli elinde telefon sabah akşam deliricem konuşsam da değişmiyor bunu nasıl atlatabilirim?
Yalnız değilsin cnm zamane çağı çocuklarda dahil olmak üzere hepimize aşırı bi bağımlılık yaptı bu android telefonlar bile birer kıyamet alameti biliyomusun çünkü bunlar çıktı çıkalı boşanmalar her geçen gün dahada artıyo malesef Allah sonumuzu hayır etsin selamete çıkarsın inş
İlk once nedn twlefna bu kadar duskun duskunmuydu dustumu snradan.
Yasamadm ama eltm bu durumu yasiyo çk zoR canm cocuguyla ble ilglenmio bütün yük eltmde maalesf
Canım bir kez söyle 2 kez söyle 3. De bir daha aynı şey olursa alır duvara vururum. Sonra hiç kavga çıkartma diye uyar 4. Al telefonu duvara Carp en.güzeli bu
Telefon, televizyon, bilgisayar :) benimki de aynı. bir ihtiyacım olunca mesaj atayım sana daha etkili olur dedim bir gün :D
Benimki de cnm batak oynuyor sürekli:/
aynisi bizdede var hep telefon ya birak muhabbet edelim diyorum birakiyor diyoki biraktim ne konuscaz konusuyruz guluyoz yine aliyo biktim bende vala
Benimki de aynı 3 aydır yurt dışında geldi ama elinden düşmüyo arada kızıyorum ama nafile bazen sırnaşıyorum ilgi göster bize diye bi yalandan sarılır tabi telefon elindeyken sonra geri döner telefona canı sağolsun iyidir her konuda yardımcımdır ama ilgi görmeyi herkes ister
Emin olabilirsin benimki de ayni son zamanlar artti ustelik oyun instagram derken elinden birakmiyor cok kez kavga etmisizdir soylediklerimi duymaz cevap vermez o kadar dalar ki sinirdem kuduruyorum bazen birbirimizi yiyoruz biraksa da 5 10 dk sonra yine yapisiyor cogu zaman sofraya bile beraber oturamiyoruz o oturdugunda ben doymus oluyorum çünkü aksama kadar bekle bekle birlikte yeriz diye adam sofraya oturmasin işe bak. Hele su pubg oyunu ciktigindan beri deli oluyorum allah belasini versin bunlari yapanin. Virus gibi yayildi herkese keske yasaklasnsa..
Benim esimde cok oynardi ama yanina gidip birak artik birazda benimle ilgilen dedigim zaman birakirdi cok soylenirdim kavga ederdik derken artik bende elime alip saatlerce oynamaya basladim baktim bu sefer kendi sinirleniyor ne yapiyorsun sen o telefon da birak artik bak bende biraktim diyor geliyor yanima yani kisasa kisas cok iyi oldu :)
elinden telefonu alarak
Ahhh ahhh Allah yardimcimiz olsun benimki de ayni telefonu alip duvara firlatasim geliyo kendimi zof tutuyorum
Benim esim alma anca biri arar bakar. Zaten telefonu tuslu eski bi model.genelde ben elimden dusurmem :))))
1,502,982 soru
24,539,788 cevap
360,464 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın