0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gözümün en korktuğu dönemmn :/ Bugün ani bir kararla kızımın bezden açmaya karar verdim :)) geç bile kaldıktaaa kızımı ikna edemiyordum mayıs gibi açarım diyordum ama bi cesaret geldi bugün :) koca bebek 33 aylık aşırı bi tuvalet korkusu vardı kendi bıcır bıcır herşeyi konuşuyo tuvalete yapması gerektiğini de biliyordu ama bez daha rahat geliyodu cadı kızıma :) çıkardım bez poşetini kaldırdım bitti bezin dedim külot giydirdim sürekli sordum çişin var mı yok diyordu ama tutuyordu belliydi. Klozete düşerim diyodu 1 saat boyunca banyoda kapıyı kapattım ikna etmeye çalıştım klozete otursun diye artık yalvara yalvara bi hal oldum sonunda ikna oldu oturdu yaptı çişini baktı korkacak bişey yok :))) ayyy hemen bakkala götürdüm valla ne istersen al çünkü tuvalette yaptın dedim :)) artık korkmuyorum diyo ilk deneme başarılı inşallah böyle devam etsin yaaaa :))) 

2 Cevaplar

0 oy
(2,462 puan) tarafından
Hadi inşallah canım darısı bize
tarafından
İnşallah canım şunu anladım anne kararlı olursa çocukta daha çok ikna oluyo
(2,462 puan) tarafından
Havalar ısınınca ben de başlicam inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
24 ayligiz darısı basima
tarafından
Yazın rahat olur canısı inşallah kolay olur. Şimdi tam kakasını yapacakken yakaladım hemen koştuk tuvalete Allahtan bi yere yapmadı klozete yaptı heran gözüm üstünde ama bebekte bi yandan ağlıyo ikisine yetişmek zor
tarafından
Bnmde yaza doğum olacak doğumdan önce alıştırmak lazım ama nasl.bilmiyorum ya ;/
tarafından
Eğer şuan rahat konuşabiliyorsa başla canım
tarafından
Hiç knusmuyi henüz:/
tarafından
O zaman beklemen daha iyi yoksa onunda senin de psikolojin bozulur. 3 yaşına kadar yolu var hiç zorlama

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 376 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Muhammed halim (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 386 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 421 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,663 soru

24,433,518 cevap

352,657 kullanıcı

...