0 oy
869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,880 puan) tarafından

Kızlar size görümceniz veya kaynananız ev işlerinde yardımcı oluyor mu oluyorsa da siz onun yaptığı işi beğeniyor musunuz  ? 

Benim gorumcem ben 2 senedir evliyim daha elini bir şeye sürdüğünü gormedim havlularin yerini bile bana soruyor okadar diyorum kaynanam ise bu aralar ona bıraktım 1 2 gün yaptı şimdi konuşmuyor benle bisey yapmadığım için heralde :happy: zaten hiç beğenmiyorum yaptığı işi ben yapmak isti yorum ama biraz da anlasin nasıl oluyor yatağını bile ben kaldiriyordum o işe giderken kendisi dağınık temizlerden nasıl anlatabilirim bilmiyorum da . Sürekli dağınık bisey kalıyor en sevmedigim ben önce dağınık ne varsa toplarım sonra toz fln alırım. bulaşık bile yıkasa 1 2 tane bisey hep kalır o lavaboda deli oluyorum sonra kendim yapıyorum ya siz 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
normalde hamile degilken bile bana misafr geldiginde gorumcem sagolsunn benden buyyk oldugu halde kalkar caya ikrama herseye yardimci olur beni tek birakmaz kaynanam oturur hakli olarak. 

suan 22 haftaligim skur herseyimi kndim yapabiliorum ihtiyc olrsa gelr yardima zaten 
(3,880 puan) tarafından
Anlaşmak önlemli tabii bende 23 haftaligim normalde hiç kalkmamam lazim dikisim olduğu için ama ben işimi yaptım kaynanamlar işe gidiyorken şu an evde bende yatıyorum ona bıraktım biraz
tarafından
zor durmdaysan yapmalari lazim tabikidee yapmazlarsa ayipp ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşına ver canim boşver kayınvalidem Allah razı olsun gelir halilarima kadar siler halilarimi çırpar kendi annemden çok kayınvalidem den fayda görüyorum inan
(3,880 puan) tarafından
Ne güzel keşke biz de olabilsek öyle ama ben yapmayınca tipten tribe giriyor kendisi sağolsun gorumcem de benden 3 ay küçük sadece bu arada
0 oy
tarafından
Kayinvalidem eltime yardım eder ama bana yardım etmez bende çok takmam zaten beğenmiyorum yapısını benim için iyi oluyor huzursuzluk çıkartmıyorum bende ayrı evde yaşıyoruz bu arada 
tarafından
Aynen benimde öyle ama şöyle bisey var eltimin tembel yapısı var cokda becerikli degildr ona surekli yardm eder evinde sofrasını toplar ama bana gelince kaynanam oturur ben hallediyom ediyom diye.  Ama yinede sinir oluyorum
(3,880 puan) tarafından
Aslında bence övünün ona gidince iş yapıyor sizde oturuyor bu demek sizin yaptığınız işi daha çok begeniyor
tarafından
Benim eltim de becerikli hatta ben 20 eltim 29 yaşında ben evlendigimde hiç bir yemek yapmasını dahi bilmiyordum kimse öğretmedi ben kendi kendime int den baka baka öğrendim şimdi hepsini yapıyorum çok da güzel oluyor herkes beğeniyor yemeklerimi ama ne sofra kaldırmada ne bulaşık yıkamada hiç birinde yardım etmez ben kendim yaparım eltim zaten hiç bir şeye karışmaz bende onun evinde karışmam kısasa kısas  :D
Alıştım o yüzden takmıyorum artık
tarafından
Hayır tam tersi onu seviyor beni sevmiyor ben 2 yıllık evliyim eltim 11 yıllık evli ben iyi davranıyorum laf sokmuyorum o kötü davranıp laf sokuyor ondan
0 oy
(290 puan) tarafından

Benin kaynananin bi o huyu guzel isden kacmaz guzel guzel temizlee ben yardim etmesem bi havalara girer ki anlatamam:angel:

(3,880 puan) tarafından
Aa aynen ya bir tripler bi biseyler sorma
0 oy
tarafından

Biz ayni evde yasamiyoruz ama dogumda 2 gun kaldi bizde. Sagolsun herseyime koştu ama ben oyle camasir asmak görmedim daha önce:D bi süpürge yapti yazik görmüyo cok gözleri yerler yine hep sac kıl. Allah razı olsun tabi de. Göz görünce gönül razi olmuyo

(3,880 puan) tarafından
Hahah kadın yaşını almış caniim bizimki de öyle genç olmasına rağmen ama bu düzene alışmış yoksa temizdir ama dağınık aynı zamanda değişik işte
0 oy
tarafından
Gorumcem yok ama ben gorumceyim gelinimize asla is yaptırmayız kendisi israr edip bizi dinlemez yaparsa o ayri
0 oy
(187 puan) tarafından
Vallahi canim kimseden is beklemw herkesin ki ayni benimkinin de hep dilinde sadece gecen bir geldi 8 aydir ilk defa bir isin ucundan tuttu murfak dolaplarıni sildi ama onun disinda hicbirswy yapmadi onu da yaptirip söylediğime pisman oldum sonra da laf eder belki diye yani demem o ki takma cok şükür kendi isimi kendim görürüm 
(3,880 puan) tarafından
Beklemiyorum zaten yaptığı işi de beğenmiyorum ama dikisim var yatmam lazım gene de ben yaptım şimdi işte değil kendisi oyuzden ona bıraktım o da trip yiyoruz
(187 puan) tarafından
Ya zaten insanin kendin yaptigu gibi olmuyor icine sinmiyor kuzum neyinw trip atıyormuş eşine soyle trip atacaksa yapmasın is miş de dikisliyim keyfimdem degul yani de
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bende ev üstündeyim 2 görümcem var ikisi de okuyo evde olduklarında yapıyoruz birlikte onlar olmayınca kaynanam yardım ediyor canım 
0 oy
(7,157 puan) tarafından
Ben kendi evimde baskasinin is yapmasini sevmem ya begenmem illa kendim yapcam benim kaynana camasir susuz tuvalet yikar hic ama hic sevmem yani ben illa camasir suyu ile her yerimi temizlicem
(187 puan) tarafından
Aynı bensin sende kuzum  hiposuz tuvalet temizlenirmiymis ay ne akilsizlar
(7,157 puan) tarafından
Ayy amaa napim oyle anliyorum evin kisler gbi oldugunu agizlari acilinca gelinler pis bi onlar temiz
(187 puan) tarafından
Benim kaynanamin evi kalk gidelim diyor esimde soyluyor hep annesine pissin dagjniksin diye
0 oy
(1,431 puan) tarafından
30 haftalık oldum çok zor geçti hamileliğim ilk başları haftada bir geldi kaynanam evimi dip köşe temizledi ramazanda eşim misafir çağırdı geldi tüm yemekleri yaptı gitti  şimdi erken doğum riskim var ne bana geldiğinde ne ben onlara gittiğimde asla iş yaptırmaz görümcem oda sağolsun sen otur der sürekli yemeği yediklerini içtikleri i yıkar toplar giderler Allah razı olsun hep dua ediyorum anne kardeş gibiler bana
0 oy
(795 puan) tarafından
Benim kaynanam da gorumcem de canlari isterlerse yaparlar temizlik istemezse bir bardak bile yikamazlar. Zaten senede bir kac hafta birlikte olduğumuz  için pek de takmiyorum acikcasi
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Evime gelen misafire is yaptirmam caggnim onlar otursun ben hizmet ederim :)) biri kardesim biri annem zorla oturtur hizmetlerini yaparım mutlu olurum hatta memnun kalsinlar yeter
(3,880 puan) tarafından
Kendi evim olsa bende öyle olacam
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Yani oldugu kadar iste kendisi pek bir tittizdir ama yaptigima pek bisiy diyemez o genelde cocuklara bakar bende ev isleri yemek yaparim gorumceye gelince sennki kadar degil oda az cok yardim eder odasina fln elimi surmem ortaliga supurge tutar sofrayi toplar buyuk temizlik olunca camlari paylasip sileriz :D lste birazda genc bunlar huyuna gidiyoruz

0 oy
(9,921 puan) tarafından

Yardımcı olmak zorundalar mı ki? :ermm:

(3,880 puan) tarafından
Ben yataklarini bile toplamak zorundamiyim peki
(9,921 puan) tarafından
Sende değilsin alıstırmıssın canım bastan kı su an zoruna gıdıyo durum.bı kac kez toplama alısırlar bahane uydur
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Benim uğramıyorlar bile 24. Haftadayım çok şükür kimseye muhtaç değilim de nasılsın diye arayıp sormazlar bile soğuklar eltimede öyleler     

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 429 göst.
15 Ocak 2020 Diğer kategorisinde GamZzze (1,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,154 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 987 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,108 göst.