Kızlar ilk gebeliğim bilgim olmadığı için soruyorum. sürekli Instagram olsun Google olsun karşıma muslin battaniye falan çıkıyor gerekli mi bu muslin baattniye ne zaman kullanılıyor bilgisi olan var mi ?
Ben aldım ama hiç kullanmıyorum yazın daha çok işime yarayabilir
Bende aldim ama cok amacli biseymis galiba kundak yapilir sicak havada örtülurt alt açmada kullanilir ince bisey bendeki lcw dan aldim ikili olrk bakalim illaki bi işe yarar :)
Canım emzirirken kullanılıyor etrafında insanlar emzirdiğini görmesin diye
Ben pazen battaniyeye sardim bebegimi genellikle hani su pamuklu kenarlari gupurlu oluyor ya onlardan 3 tane falan vardi 2 tane de penye almistim onlar daha ince genellikle sicak havada onlari kullandim ve pusetin icine baska bi yerlerde bebegin altina sermek icin filan kullandim. Bence pazen cok kullanisli penyeler bir sure sonra bozuldu benim adiymis heralde kare battaniye dikdortgen oldu :) ama pazenlerden memnunum. Benim cocuklugumunki bile sapasaglam duruyor. :)
Kayinvalidem dedi ben muslin battaniyr yaptiriym diye. Digerlerine gire yazin terletmiyomus. Pek anlamadm bende incecik bsey
Ben aldım bence çok kullanışlı yeğenimden biliyorum ince olmasına rağmen gayet de sıcak tutuyor
Ben şu kumascilarda satılan annelerimizin falan iğne oyasıyla kenarına işledikleri bi kumaş var ya canım ondan kendim yaptım iki kat diktim süsledim falan.. çokta olmazsa olmaz değil yıkladığım zaman o daha yumuşak daha emici havlusunun iç kısmına onu koyuyorum sonra üzerine havlu giydirirkende hemen havlunun uz3rine alıyorum ıslanmamış oluyo o bezde çok çabuk kuruyo bu şekilde kullanıyorum ben olmazsa olmaz değil belki yazın sıcakta örtmek içind e kullanisli olabilir
414,008 soru
12,460,581 cevap
46,696 kullanıcı