0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,167 puan) tarafından
Iyi aksamlar arkadslar aile hekimine birkac eczaneye danıstim bebegim buyuk ama emziryrm hâlâ hapı sordum ama hepsi spiral onerdi benimde ona cesaretm yok evet en iyisi o gibi ama karar veremyrm adetm de basladi aslinda daha once birkac  hap kullanmstm ama adetimi kesmisti iksini de deneyen var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Hap da denedim sonra spiral taktırttm korka korka ama pişman değilim kafam çok rahat çünkü hapı aynı saatte içicende bide unuyodm sürekli spirali takarken acayip korktum ama korktuğum kadar bişey yoktu cidden bide canım tatlıdır 
(1,167 puan) tarafından
Taktirmaktan korkmuyrm canim ya ondan sonraki ara kanamalar ve kontrol muayeneye gitmekten cekiniyrm
(41 puan) tarafından
Ara kanama nasıl oluyormuşki
-Reklam-
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Hap hap hap ben hapçıyım :D
(1,429 puan) tarafından
Hangi markayı kullanıyosun
(2,477 puan) tarafından
Cerazette kullandım hep şimdi 13 aylık 1 aydır yazz kullaniyorum cunku hem emzirdiğim hem de cerazette kullandığım için regl olmadım.. gerci hala olmadım 12 gün oldu yazz a geceli bakalım beklemedeyim
(1,429 puan) tarafından
Bende Cerazette kullanıyorum oruçtan sonra değiştircem bende o zamana kadar da adet olmayım borç olmasın:)) yazz fiyatı nasıl
(2,477 puan) tarafından
64 e aldım galiba ya
(1,461 puan) tarafından
Zeynepcim peki cerazette adeti kesiyor mu bemde kullanmak istiyorum
(1,167 puan) tarafından
Ya bende cezeratteyi duydum ama ara verilmiyormus onda benim daha onceki kullandiklarim ara verilmiyrdu belkino yuzden adetimi kesmistr diye dusundm
(2,477 puan) tarafından
Kübra ya ben sadece 40tan sonra 1 kere regl oldum bir daha olmadım. 1 yaşı geçince artık yaza başladım
(2,477 puan) tarafından
Hicran şimdi ki kullandığım yaz a da ara vermeden devam ediyorum. Zaten son 7 tabletler demir içeriyor reglken vücut kan kaybettiği için. Onunla alakalı değil de bitkiselliğiyle mi ilgili bilmiyorum ama regl yapmıyor
(1,167 puan) tarafından
Regl kesti mi yani
(2,477 puan) tarafından
Ben hemde emziriyorum ama . Zaten hapın yan etkisi regl yapmamak. Ben hiç olmadım
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Hap kullanıyorum 
(1,167 puan) tarafından
Hangsinj
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Spreli taktiran herkes hiç acimadigini en fazla 2 3 dk sürdüğünü söylüyor canım korkacak Bir şey yok bende düşünüyorum 
(1,167 puan) tarafından
Taktirmaktan korkmuyrm canim ya ondan sonraki ara kanamalar ve kontrol muayeneye gitmekten cekiniyrm
0 oy
tarafından
Sağlık ocağının verdiği microgynon var o benim adetimi getirmisti
(1,167 puan) tarafından
Onu kullanmistm kesmisti canm
0 oy
tarafından
Hiç.korkukacak bişey değil neden cesaret edemiyorsunuz bak.bunca takan yalan soylemiyordur
tarafından
Yok canım git sağlık ocağına gebelik tetsi ver sona hastaneye git hemen takiyorlar
tarafından
Adet gününe denk getirirsen muaneyi öylede olur
(1,167 puan) tarafından
Devlet hastanesinde mi özel de mi yaptrdnz peki hormonlu spiral duydum bir de sizinki normal.olan mi
tarafından
Bakır devlet haastenesi canim
(1,167 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 165 göst.
5 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 148 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Vss (2 puan) tarafından soruldu
0 oy