0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şuan daha çok çok çok küçük 6 aylık daha ama merak ettim sizce ideal yaş nedir ilk kulak deldirme için 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız kıyamam yaa buyunce kendisi deldirsin
tarafından
Ya annem ve kayinvalidem hediye alacaklarmış küpe künye falan
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 yas bence...
tarafından
3 yaş mı normal olur sizce
0 oy
tarafından
5 yasinda deldiririm anca
tarafından
Korkmadı mi
tarafından
Daha deldifmedim ki 23 aylik simdi
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ben bebekken deldirdim akıllanınca korkuyor çünkü. Zaten krem sürdük yara olmadı hiç
tarafından
Ne kadarlik Ken
(2,458 puan) tarafından
7 8 aylıkken canım
0 oy
tarafından
Kuzum biz 3 kız kardeşiz digerlerinki 7 8 yaşlarında delindi benim kini 6aylikken dedem gitmiş saklıca deldirmis onlarınki hep kapanır ben 3 yıldır küpe takmam kapanmaz o yüzden bende yaşına girmeden deldirmek istiyorm ins benim kulağımda sonrada 5 delik daha yaptırdım onlarda kapandı küçükken deldirdigim duruyor 
0 oy
(12,261 puan) tarafından
Ablam 1 yas dogumgununden sonra deldirdi. Yengemde hep kendisi isterse deldirir dedi deldirmedi simdi goruyo heves ediyo kizi 4 yasinda. Deldirelimmi diyo kız istemiyo
0 oy
(51,025 puan) tarafından
en erken 10 aylikken deliyoruz demisti eczaci. kucukken deldirildigi için kupeyle oynamiyorlar buyuyunce akillari eriyo
0 oy
(7,672 puan) tarafından
10 aylıkken deldirdim eli hiç kupesine gitmez 16 aylık kendinden bir parça olarak görüyor iyi ki deldirmsim küçükken daha iyi oluyor
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Benim kızım 5yaşında açıkçası ne zaman isterse o zaman deldiricem
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bn kızımın kulağını deldirmeyecem bnmkini deldirmişler küpede takmıyorum her gusülde küpe takıyorum sürekli uğraşıyorum.Kızıma kolaylık olsun diye deldirmeyecem büyüyünce isterse deldirir.
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Ben bir yaşındayken deldirdim 
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Biz gitmiştik canım 1 yaşından önce dalmıyoruz dedi doktorlar da önermiyorlar dedi adam bize 8 aylıkken gitmiştik 
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Benim kizim 4 ay sonra tam 3 yasinda olcak ama hala cesaret edip deldiremedim ya bende cok istiyorum aslinda 
0 oy
tarafından
benim kiziminda kupesi var ama deldirmedim kendi karari arada gorup istiyor ama akli daha ermediginden erince karar versin bana gore
0 oy
tarafından
Küçük kızım bir yaşını yeni geçmişti büyük kızım da 4 yaşındaydı ikisini bir deldirdim kulaklarını büyük kizim in kulağı çok daha geç iyileşti bir iki sefer iltihap yaptı küçük kizim in kulağı ise hemen iyi oldu yani değeceğim o ki ne kadar erken o kadar iyi 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
5 yaşında kendi ne zaman isterse o zaman deldirsin
0 oy
(11,095 puan) tarafından
8 aylıkken deldirdim Hiç bir sorun olmadi cnm 
0 oy
(979 puan) tarafından
Annem bizim kulaklarımızı babaannem delmek için ısrar etsede deldirnemiş biz ablam ve kardeşim üçümüz birlikte orta okula giderken deldirmiştik. Hatta ben 2 tane deldirmiştim bir kulağımı ☺️❤️

Kızımın kulaklarını ise 3 yâda 5 yaşında deldirmeyi düşünüyorum inşallah
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Valla aklim olsa 6 7 aylikken deldirjrdim. Ben 15, aylikti deldirdigimde herkes cok küçük dedi yaşını gecsin diye bekledim. Ama çok kurcaladi kulağını. Cikartip topluyodu bi köşeye hepsini yeni yeni vazgecti o huyundan
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Büyüdüğünde kendi isterse deldirir dedim ve daldırmadım kızım 5bucuk yaşında..  ben lise de kendi kendime gidip deldiriyodum sıkıldıkça oda deldirmek isterse karar onun olsun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 207 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
29 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde filizzz (285 puan) tarafından soruldu