0 oy
656 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından

Bugün doğum yaptım bebeğimin solunum yetmezliği var kuvezde şuan nolur dua edin bize :( başına böyle gelip iyi olan var mı ?

38 Cevaplar

0 oy
(6,859 puan) tarafından
33 te doğum oldu solunum sıkıntısı 2 günde bitti ama kilo azlığı sebebi ile 19. Gün çıktık Cnm. Çabuk toparlar haftası iyi cnki rabbim şifa versin tez zamanda kavuştursun oturup ağlama sakın üzülme iyi bakıyorlar ona sen süt sağ sürekli
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Sen duanı et korkma rabbim onu sana bağışlar 
0 oy
(8,590 puan) tarafından
İnşallah tez vakitte çıkar ordan
0 oy
tarafından
Bizimde öyleydi 34 haftalık doğdu 3 hafta da geriden geliyodu canım 12 gün kaldı sarılık oldu ordayken son 5 gün emzirdim diğer günler süt götürdük gelince de hep emzirdim şükür iyi şuan 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Haftası çok güzelmiş annesi üzme kendini kısa sürede çıkarırlar inşallah. Güçlü ol ki sütun olsun. Dualarımız bebeğine. Allah tez vakitte kucağına almayı evinize götürmeyi nasip etsin. Bu arada ablam 30 haftalık doğum yaptı gelişimi 28de kalmıştı. O yavrucak bile toparladı çok şükür. İnşallah sizinki de iyi olur. 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
0 oy
(42 puan) tarafından
Canını sıkma ve üzülme. Ben doğum yaptığımda kucağıma bile alamadan 17 gün küvezde kaldı. İkiz kızlarım var günde 1 dk görebilirdim belli saatte olmak şartıyla. Emzirmek yok dokunmak yok. Birini doğar doğmaz oksijene bağlamışlardı. Bizde o zamanı yaşadık kucağı boş dönmek çok zor üstüne lohusalık falan. Ama içini rahat tut. GEÇECEK İNŞALLAH :) 
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah sana bağışlasın meleğini inşallah 
0 oy
tarafından
Rabbim şifasını versin canım 

İmtihandır bunlar bol bol dua et sabret geçer bu günler 
0 oy
(754 puan) tarafından
Senin bedenine o ruhu üfleyen Rabbim ordan da kurtarır Allah'ın izniyle canım içini ferah tut Allah'a sığın.
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Rabbim tez zamansa kavuştursun 
0 oy
tarafından
Rabbim tez vakitte bebeğine şifa versin inşallah 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Olur kuzum Allah'ın izniyle benim ikizler 10gun kaldılar bak smdi beş yaşındalar ❤️
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins sağlıkla dönün  evinize
0 oy
tarafından
Benim oğlum 10 gün kaldı  korkma kuzum  bişey olmaz allahın izniyle  rabbim en kisa zamanda kavuştursun inşallah sizi 
0 oy
(196 puan) tarafından
Rabbim sana bağislasin inşallah iyileşir annesi korkma dua et bende 34 haftalık dogum yaptım ilk oglumu 3 gun cihaza bağlıydı sonra çıkarttılar 15 gün kuvezde kaldi süt birakiyordum çok şükür rabbim bağışladı şimdi 7 yaşında:) allah şifa versin yavruna üzülme sana ihtiyaci var..
0 oy
tarafından
Benim oğlum.dogdugu zaman nefes almıyor muş suni tenefüs yapmışlar bi hafta küvezde kaldı ama şua 4 yaşında.. korkma kucağına alırsın en kısa zamanda inseallah....
0 oy
(156 puan) tarafından
Bnm bebeğim öyleydi doğum yaptım yanıma getirdiler emziriyo Rum inliyordu annem kaç kere hemsireyi çağırdı hava verip getiriyorlar di en sonunda kuveze aldılar 1 haftaya tamamen toparladı üzme kendini ben çok üzdüm sütüm gitti zar zor geri getirdim bol bol süt sağ cnm ilk gelen süt bebeğe sifaymis Allahım şifa versin inşallah cnm çok zor üzüntünu anlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 556 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Berfin Hiranur (1,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 390 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Gamzekoseoglu (7 puan) tarafından soruldu

406,063 soru

12,173,067 cevap

36,645 kullanıcı

...