0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Rahimde kalınlık çıktı son aylarda adetim çok uzun sürüyordu parça Alıcaz dediler korktum aldırmadan önce soğan kürü deniyim dedim bugün 5.gunumdu soğan kürün de , kasık ağrım var mide bulantım oldu sonra geçti , soğan kürü kötü mü etki etmiştir kullanan oldu mu 

Not : 2. Bebeği istiyorum 8 aydır olmadı henuz

6 Cevaplar

0 oy
(1,357 puan) tarafından
Bildigim kadariyla sogan suyu daha cok adet yapar soker canim cunku adetim geciktimi sogan suyu icerim ikide aspirin atarim hemen gelir cocuk idtiyorsan icme bence insallah yanlis bilgi vermedim 
(386 puan) tarafından
Canim bi arkadasim vardi cocuqu olmuyordu sogan suyu 1 ay duzenli icdi hergun ayni vaxda kiz hamile kaldi instagramdan okmus  yapmisdi oda
-Reklam-
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Rahimde kalınlığa iyi gelir mi.bilmem ama doktor ibrahim saraçoğlu kürlerine bak muhakkak bilgi veriyordur. 

Ben uzun süre kullandım soğan suyu âdetlerim düzensizdi 8 aydan sonra oldu benim de çocuğum yani.faydasi çok 
0 oy
(100 puan) tarafından
Ne inceltir bilmiyorum ama nar ve nar suyu kalınlaştırıyo diye biliyorum bilgine canım
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Bu gibi kürler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Yani kim ne derse desin yanlış olabilir
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Ağrının neden olduğunu bilmiyorum ama soğan suyuyla hamile kalan arkadaşım var bende içtim ama 1 2 sefer çünkü dikkatli içmek gerekiyor düşüğe sebep oluyormuş. Adet de düzenliyo istersen dikkatli bir şekilde içebilirsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,846 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Zehra yasin art (777 puan) tarafından soruldu

408,492 soru