0 oy
428 göst.
Aile kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Çocuğundan daha çok seven yoktur herhalde ama esimi annemi kardeşimi çocuğum kadar seviyorum aynı diyen var mı. Benim en cok oğlum tabiki kimse esit bile değil. Tabiki anacığım başımın tacı kardeslerim eşim hepsini çok çok seviyorum ama evlat baskaymis

19 Cevaplar

0 oy
(50,775 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
kızımın sevgisinin önüne kimse gecemez. annem babam abim esim hepsini cok seviyorum ama onlar kötü davransa uzaklasip soguruz evlat kotude davransa hep kalbimizi sızlatır sevgisi.

evlat gider ese kalirim mantigini dogru bulmuyorum 
(2,265 puan) tarafından
Ne guzel yazmışsın.. annem boşandı 60 yasinda sitemini eder ara ara sen benim gibi olma diye. 3 oglu vardi bosanirken hepsi benim oldugum sehire mi gelecek kaygısına kapandı ben ısrarla aldim yanıma. O yuzden sitemi annemin. Ama gel gor ki evlat sevgisinin onune hiç bir şey gecmez
(50,775 puan) tarafından
iste anne baba bir yurege birden fazla evlat sevgisini sigdiriyo ama evlatlara annr baba agir geliyor yaslaninca.
(2,265 puan) tarafından
Doğanın kanunu malesef acı ama gercek
-Reklam-
+1 oy
(6,687 puan) tarafından
Eşe olan sevgi farklidir çocuga olan sevgi tam farkli...eşim benim canimdir onu bir eş bir koca olarak çok seviyorum...

Çocuklarimin yeri tam baskadir..evlat sevgisinin tarifi yok ya anlatmaya kelimeler yetmez❤
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle canim es anne kardeş hepsine can feda ama evlat tanımsız ❤
0 oy
tarafından
Esimi seviyorum
(2,265 puan) tarafından
Annem hep oyle der. Cocuklar gidici es kalıcı diye. Ama bebeğim kuveste kaldi diye mi bilmiyorum biraz bağımlılık derecesinde bi annelik yaşıyorum:)
tarafından
Benim çocuklar ergen ondandir belkidr
(2,265 puan) tarafından
Ahaha valla benim daha 9 aylik cok var  o döneme
0 oy
(2,025 puan) tarafından

Sadece ve sadece esim kızım  ve abim<3

(2,265 puan) tarafından
Allah sana bağışlasın canim :)
0 oy
(5,390 puan) tarafından

Hepsinin yeri ayrı ama kalbimin bi yanı oğlum bi yanı annem bide kız kardeşim bide babam oooo:D

(2,265 puan) tarafından
Masallah kalbine :) ❤ Rabbim sana bağışlasın canim
(5,390 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm kocacıkla limoniyim ona yer yok hahhaaa
Bide 2 tane paşam daha var kardeşlerim onlarda kalbimin tam ortası
(2,265 puan) tarafından
Kardes de evlat sayılıyor bir yerde :) kocaciginin da yeri vardir da simdi soylemiyorsundur :) mutlu mesut olun insallah
(5,390 puan) tarafından
Valaha öyle kardeş başka

İvettt sinirim geçin onada yer bulacam :Dd
Allah razı olsun cnm bnm çümleten inşallah
0 oy
(3,464 puan) tarafından
En çok kendimi seviyorum :) sonra ailem ve eşim tabiki, akrabalarımı da çok seviyorum :) daha hamileyim oğluşum doğsun da ilk sıraya geçsin bakalımm :))
(2,265 puan) tarafından
Ya en iyi cevap biliyor musun insan en cok kendini sevmeli :) ah bir oğlusun dogsa kendini unutturacak ama. Saglikla al kucagina inşallah canim
0 oy
(416 puan) tarafından
Kızımı cok seviyorum oncelıkle. Sonra tbıkı de bnı doguran annemi. Sonra eşim:) 
(2,265 puan) tarafından
Evet aynen canım evlat başka oluyir ya
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Eşim hariç herkes :D
(2,265 puan) tarafından
Ahaha o ne kız
0 oy
(834 puan) tarafından
Kızım eşim annem babam abilerim hepsini çok seviyorum birine bişey olsa canım yanar Allah basimdan eksik etmesin
(2,265 puan) tarafından
Amin canım. B
0 oy
tarafından
1 oğlum 2 annem 3 eşim 
(2,265 puan) tarafından
Bende oyle düşünüyorum canim tabi kardeşlerimde eşim kadar kiymetli
0 oy
(260 puan) tarafından
Önce evladım ayağı taşa değmesin inşallah ben açık açık diyorum sadece ve sadece anne olmak için dünyaya gelmişim açıkçası herşeyi öğrendim acı olarak sonra kendimi seviyorum sonra eşimi gerisi yok bende rabbim dertlerini acılarını göstermesin inşallah
(2,265 puan) tarafından
Amin canım Rabbim sana bağışlasın. Bende oyle evlat bambaska yerde ❤
0 oy
(266 puan) tarafından
Ben bir tek karnımdakı minicik bebegimi severim. Bu hayatda ondan başka sevilecek kişi yok gibi geliyor bana 
(2,265 puan) tarafından
Rabbim sana bagislasin sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah canim
(266 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm benim . Rabbim hepimize sag salim kucagımıza almamızı nasip etsin. Amin
(2,265 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(11,419 puan) tarafından
Valla cocuklarım dan öte kimse olamaz. Herkesi hayatından kovarsın görüşmezsin ama evlat atılmaz,sırt donulmez. Ben kızımı kucagıma aldıgımda anladım asıl sevgi ask nedir. 
(2,265 puan) tarafından
Kesinlikle canim bend e senin gibi düşünüyorum
0 oy
(73 puan) tarafından

Canım çocuğum ❤ onun aşkı bambaşka herkesin pabucu dama atıldı çok aşıkım ona

Sonra eşit diyelim annem bi tık üstte galiba babamdan ama babam da bitanedir eşim kardeşim canımın içi ayıramadım ya vazgeçtim onlar eşit :D
(2,265 puan) tarafından
Kesinli evlat bambaska ❤
0 oy
(1,772 puan) tarafından

Bundan 6 ay önce annem babam kardeşlerim eşim Di şu an tek gerçek kızım kalbimi sanki komple doldurdu eşime şakasına ben mi kızın mi diyorum önce sen benim icin diyor hayret ediyorum nasıl diyebiliyor evladı varken gerçekten analık bambaşka biseymis bana soruyor eylül mu ben mi diye sen kimsin nasıl kiyaslarsinn kendini kızımla diyorum :P

(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle annelik ve babalık asla kıyaslanamaz. Ve insanin elinde olmadan cocuktan başkasını gözü görmüyor
0 oy
tarafından

Kizim,Babam,annem, kardeşim, eşim<3

(2,265 puan) tarafından
Allah sana bağışlasın hepsini canim
tarafından
Amin cnm cumlemizinkini
(2,265 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(431 puan) tarafından
En çok minoş kızımmmmıı 
(2,265 puan) tarafından
Evlat candır ❤
0 oy
tarafından
Karnimdaki yavrum ve eşim ötesi yok ❤⚘
(2,265 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
0 oy
tarafından
Çocuğumu ve kendimi seviyorum 
(2,265 puan) tarafından
En iyis kendini sevmek

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,088 göst.
11 Aralık 2020 Aile kategorisinde Hzlll (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 810 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (3,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 634 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 763 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,854 soru

12,098,863 cevap

36,408 kullanıcı

...