0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet post acıcam demıstım kızlar bugun 6 gunumuz benim kadar panik olan olmasın sunnetten once stresten hep kustum ıcım dısıma cıktı stresten sımdı kafama vuruyorum hıc bırsey yok 20 dakika surmedı bile odaya geldi narkoz un etkisiyle 1 saat kadar agladı daha sokra uykuya daldı uyandı etti yedir derken oglen gıbı evimize geldık ilk gun mızmızlamalar gece aglayarak uyanmalar ıdrarını yaparken ufak caplı krizler gecırdı tabıykıde yarası vardı dogal olarak ikinci ucuncu gun derken eski ogluma dondu 5 gun bardak kesip koydum vurmasın diye bezını bir numara buyuk aldım ki sıkmasın teramıcın krem verdi kucuk tıp elımı hıc degdırmeden sabah aksam kenarlarına surdum kesilen yerin dun bardagı bıraktım dırek bez taktım ve ılık kopuksuz dusa soktum korkan endıse duyan anneler bana da hep dedıler bırsey yok diye ama korktum siz sakın korkmayın ve ertelemeyin kayra kadar hareketli bir cocuk olmasın bırsey olmadı mesele temiz tutmak ve sakın olmak ❣️

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay valla kuzu 40 i çıkınca yaptırmak istiyoruz bizde ama şimdi mi zor olur yoksa o zaman mı bilmiyorum :( 

Geçmiş olsun paşama ❤
tarafından
Aklın varsa kucuk Ken kestir kuzum ben pısman oldum

Cok sagol canim ❣️
tarafından
Valla bende öyle diye düşünüyorum da bende bi tane kaynana var sağolsun daha doğmadan deli ediyor beni bol bol dövüş postu acarım hazır olun :D
tarafından
Ahaha canım dıcek sın kı cocuk bızım ben oyle ıstıyorum tıkkk kapak sesi gelecek ahsg
tarafından
Bana dişini geçiremiyor zaten iyice delleniyor sonra :D
tarafından
Kudursun ahahhqha
-Reklam-
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Teşekkürler canım benimde iki oğlum var hep sünnetlerini  düşünüyorum.  Tesekkur ederim 

Rabbim damatliginida gostersin
tarafından
Hıc korkma canım emin ol endıse edilecek bir durum dehıl

Amin canım darısı size ınsallah ❣️
0 oy
(604 puan) tarafından
Kuzum kaç aylıkken yaptırdın benim oğlum Metehan da 6 aylık oldu bende yaptırcam dikislimi oldu klilpslimi  maşallah inslalah benimkine kolay ve çabuk geçer 
tarafından
2 yasında kuzum hemen yaptır hıc geciktirme estetik dıkıs atıldı kuzum emin ol kolau olacak sakın erteleme
(604 puan) tarafından
Allah'ım damatligini göstermeyi nasip etsin inşallah kuzum  korkuyorum ama yaptırmak istiyorum zaten doğduğunda istedim esim küçük dedi hala öyle diyo ama ikna ettim 1 ay. İçinde yaptırcam insallah
tarafından
Kuzum biz de aynu sey oldu kucuk diye istemedı babam ben cok pısman oldum zorunlu oldu oglum sıkıntı cıktı enfeksıyon anında ben kestirdim sakın korkma cok basit bir operasyon Rabbım size de nasıp etsin insallah canım ❣️
(604 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum sağol inslalah
tarafından
Rica ederim canım ❣️❤️❣️❤️
0 oy
tarafından
Çarşamba günüde bizim randevumuz var hemen direk alıyorlar mı canım yoksa başka güne randevu mu veriyorlar 
tarafından
Canim gece 12 den sokra bırsey yedirme sabah erkenden git dırek 1 saat ıcınde alıyor ama ac olsun su dahı ıcırme
tarafından
3 aylık benim oğlum daha gece kalkıp emiyor ve randevu 1 buçukta o zaman tarih verirler bana
tarafından
Sen bilirsin canım biz bu sekılde yaptık ac olması lazım soruyor zaten doktor
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Allahım en koltugum sey bu bır asıda bıle bır saat aglıyor sunnetı ne yapacagım bılmıyom 
tarafından
Kuzum hıc korkma eninde sonunda olacak inan bırsey yok korkulacak
(11,688 puan) tarafından
Sizin ne kadarlık cocuk?
tarafından
2 yasında yeni gırdı
(11,688 puan) tarafından
Anladım canım benim daha 2 aylık da oglum
tarafından
O zaman daha kolay canım yaptır gitsin bekletme
0 oy
(5,586 puan) tarafından

1 yaşına birden bizde edecez devletler 1 yaştan önce yapmıyorlar

Çok geçmiş olsun cnm 
tarafından
Size de nasıp olsun ınsallah canım ❤️
(5,586 puan) tarafından
Amin amin cnm bnm
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bende 6 aylıkken yaptırdım iyiki çok küçükken yaptırmışim çok rahat gecirdik
tarafından
Kesınlıkle ne kadar kucuk o kadar iyi canım
0 oy
(122,942 puan) tarafından
Aklima geldikce elim ayagim titriyo
tarafından
Sevdam vallahi korkulacak bırsey yok
(122,942 puan) tarafından
Bilmiyom ama cok korkuyom
0 oy
tarafından
En iyisi bence daha çocuk yürümeden yapılmalı benm oğlum 5 aylıkken yaptık iyileşmesi bir hafta sürdü sadece çok güzel geçti. Maşallah paşaya rabbim bağışlasın sana canm ♥️
(44,928 puan) tarafından
Aynen hareketlenme den yapilinca çok rahat oluyo yattığı yerde iyilesiyo
tarafından
Kesinlikle öyle deryacım rabbim bir daha nasip ederse kırkı çıkmadan yapacam
tarafından
Benim niyetim yoktu mecburi oldu canım ama en yısı kucuk Ken cok sagol ❤️
(44,928 puan) tarafından
Aynen canım bebekken yapılması en iyisi
tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Bende 6 aylıkken yaptırdım evde estetik sünnet oldu ellerini biz tuttuk eşimle gözümüzün önünde oldu 
tarafından
Bızım 2 yasında ydı ozel haatahnede olduk canım
tarafından
Pandemiden dolayı hastaneyi tercih edemedim canım en iyisi küçükken sünnet yaptırmak geçmiş olsun canım
tarafından
Size de canım ınsallah
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Ay benim oğlum 4.5 yaşında hala sünnet siz bu yaz düşünüyorum ama travma olur diye korkuyorum aşırı korkuyor doktordan 
tarafından
5 yasında yaptır canım keske kucuk Ken halettseydın ama uyuttuklaru ıcın farkına varmıyorlar korkma sen
(12,706 puan) tarafından
Eşime o kadar söyledim ki bebekken yaptıralım diye dinlemedi şimdi oda pişman uyutuluyorsa sorun olmaz herhalde ama işte uyşturup keserler diye bende korkuyorum canm
tarafından
Durumun varsa ozel hastaneye gotur canım uyutun de
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 2 yaşında yaza düşünüyoruz da doğum yaptığım hastanede düşünüyoruz ama korkuyorum ya zorlanıcak diye bardak olayını anlamıyorum nasıl yapıyorsunuz
tarafından
Kapalı kismını yani altını yarıdan kesip ıcıne koyuyorum canım pipisini vurmasın bir yere diye
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Cnm valla bu paylasimin ilac oldu bana kac gundur kara kara dusunuyorum oglum 5 aylik yarin sabah 9 da sunnet olacak cok korkuyorum  bolgesel uyuturacakmis doktor genel cerrah yapacak inşallah  bizde atlatiriz bi an once 
(1,741 puan) tarafından
Bardak koydum canim eve gelince de calpol verdim  2 gun vericem surup sabah da batikon ve kremlere baslayacagiz
tarafından
Bize batılkon onermedı canim sadece teramıcın surdum sabah aksam kenar kısmına
(1,741 puan) tarafından
Once dok dedi banada sonra da krem sur dedi bi kac gun kullanir brakirim o zaman
tarafından
Sen bilirsin canım ama batılkon yarayı sulandırır
(1,741 puan) tarafından
Anladm cnm tmm saol
0 oy
(518 puan) tarafından
Canım  bebek çişini yapınca nasıl temizliyorsun peki nasıl siliyorsun yine ıslak mendille mi değdirmiyor musun yoksa yıkıyor musun of ben de çok korkuyorum da
tarafından
Islak mendil yok kuzum oraya bırsey degmıcek zaten çiş ıyılesturıyor 5 gun yıkamak yasak canım buyuk tuvaleti bardak dan degmıyor orasına zaten kalan yerı ıslak mendille sil
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Kuzum kayra kaç yaşın da şuan ? Benim oğlum da bu ay sonu 2 yaşına girecek bizde yaptırmadık dâhâ sünnet korona çıktı babam öldü falan kaldı öyle bu sene düşünüyoruz tabi temmuz gibi şeker bayramı kurban bayramı geçsin dedik bir de iyice havalar ısınsın evim soğuk sobalı olduğundan beklemedeyiz bakalım bu arada ben de çok korkuyorum oğlum hiparaktif yerinde durmuyor mikrop kapar falan diye
tarafından
2 yasında kuzum yeni girdi 7 martta hıc korkma kayra gram oturmayan bir cocuk temiz tuttum hep bırsey olmadı basit bırsey ama tavsiyem erteleme
(5,052 puan) tarafından
Zaten kuzum Allah nasip eder ise yazın yapacağım bende tuvalet eğitimine başlamak istedim sonra herkes dedi sünnet olsun ondan sonra dâhâ rahat olur dedi sünnetliyken bez takılıyormuş ya zorlanır çocuk dediler
tarafından
Bezlı daha kolay csnım kesınlıkle oyle dusunme doktor bile dedı Bez de cabuk gecıyor dıgru zaman diye ve 1 hafta oldu gectı azcık kaldı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
22 Ocak 2024 Aile kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
26 Eylül 2023 Aile kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu