Kızlar çok affedersiniz size anlatacaklarım benı çok üzdü napacamı bilemedim kızlar ben 2 ay önce doğum yaptım ve hamılelıgın son iki ayı ve 40 im çıkana kadar ilişkiye girmedik eşim hiç ustelememıştı şaşırmıştım o zamanlar banyoya telefonla giriyordu bende şupelendım geçmişine baktım pis pis filmler izlemiş ama bışey söylemedim sonuçta ihtiyacı vardı bugün bilgisayara baktım geçmişe kadın tanışma sitesine girilmiş önce sonra gene pis pis vidyolara girmiş gece saat 9 da kızdım bağırdım falan ama ben gitmedim dıyıp duruyor ama biliyorum onun baktığını özür diledi af diledi ama napacamı bilmiyorum napmalıyım sizce çok üzgünüm
Konusma canm evde esin yokmus gibi davran yemegini yap ama kendin ye ona sofra hazirlama git cocugun varmis cocugunu al onla ilgilen ha senin yanina gelir muhakkkan kendi esimden bilyom :)) geldigi zamanda tavrini koy surat as tabiki sorar niye boyle davranyon diye kalbinin kirildigini o an yasadiklarini guzel dille bagirip cagirmadan anlat eminim oda pisman olmustur
Bir süre konuşma bacım ne diyim bilemedim benim başıma gelse napardım bilemedim hiç.
ben tlini alıp tuşlu tl verickdm az kalsın ama ***** gbi kiyamdm yeni bebegmz oldu o izmitte ben İst da ailemn Yanndaym bebegmuzu görür fotoğraf fln atrm diye kiyamdm yine söz ver bir daha beni üzme NEOLUR dedim yapmaycgm artık bizi fln dedi ama yinede tkip altında tutcm ve en ufak bir şey de burnundan nasıl nekdr gtrebliorsm gtrcm
At tribini canım sağlam pişman olsun korksun ki daha da yapmasın.. tehtit te et bi kere daha bakarsan bende senin gözünün önünde elalemin adamına bakarım baka lim ne hissediceksin bi kere daha olsun olduğunu hissedeyim alicam tlfnu gözünün önünde izlicem diye tehtit bence
Ben üzülürüm çok bilmiyorum eşimi çok sevdiğim için o tür şeylere bakması bile beni çok üzer Allah a Şükür doktor bir sorun yok nirmal hayatiniza devam edin demsiti. Eşimde ilk çocuğumuz olduğu için korkuyor onun sağlığı önemli diyor. Bilmiyorum canım ama mahrem konuları pek sevmiyorum ama normal cinsel hayatınız da mesafe var mı ?
Canım aynı sorunla bende karşıkarşıyaym,neden böyleler anlamıyorm
Valla canm kotu bi durum tabi eger esinden baska kullanan varsa telefonu bilemem ki zaten onun kendi telefonindan kim girebilir oyle seylere ben bu erkeklere hic anlam veremiyorum az nefis ya diyorum sadece pes. Esler olarak hayatlarinizi onlara adiyosunz evlat veriyosnz aci cekiyosunz yaptigina bak . Uzulme cnm guzel bi dinle konus
Benim kocamda telefondan izlemiş canım. :( Biz hemileikte olmadık. Lohusalıkta olmuyor. Lohusalik bitti hala yok. Bu adam niye yaklasmaz etmez. Bide bı baktım . geçmişine video izliyormus. Beynimden vurulmuşa döndüm . Çok kötü oldum. Soylemeye utandım nasıl izledin diye hesap soramadim sonra bı kavga baslattim.
Benimki saf geçmişi silmiş ama biyerde daha geçmiş cikinca orda gördüm.
Ben ya sen gidersin bu ewden ya ben giderim sen seç dedim. Oğlumu hazırladım pusetine koydum .ben hazırlanırken geldi yanıma gel konuşalım dedi. Aglayarak.
Benim doğum.gunumde dahi izlemis adam
Ben ona doğum günümde bile izlemissin pislik. Seni benim midem kaldırmaz artık yazıklar olsun sana dogurdum vucudum bozuldu diyemi böyle yaptın bide seni baba yaptim sende gram adamlık yokmuş. Keşke sana çocuk filan yapmasaydim dedim
Deme öyle çok zoruma gidiyor ozur dilerim hakkını helal et. Sinirden krize girmistim yapma nolur yapma ben mahvoluyorum Allah benim belamı versin demisti.
Şuan baksamda yüzüne. Bazen aklıma geliyor. Yine mahvoluyorum. Ama konusulup halledilebilinecek bisey.
Bidaha yakalarsam acıma. Amaaaaaaaaaaa KADİN TANİSMA SİTESİ FAZLAYA KACMİS. VİDEO NEYSE DE . Kİİİ VİDEO BİLE HOS DEGİL. Hamile lohusa da olsan adamın gozu başkasına bakiyosa bu bana genis gelir.
1,492,645 soru
24,389,406 cevap
349,197 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın