0 oy
411 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar aranızda Gaziantep'te olup defa life Hastanesi'ne giden var mı kadın doğum muayene ücretini ve memnu kaldıkları doktorları soracaktım

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Post yukarı çıksin

tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
arkadaşım bir doktora gidiyordu hatta doğumunu da orada yaptı ama şuan hatırlamıyorum 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Ben geçen sene aralıkta doğum yaptım doğum sürecine kadar akademiye gidiyordum muayene ücreti 100 liraydı ama şimdi hamile olsan kesinlikle üniversite hastanesinde öğretim üyelerine giderim sadece muayene ücreti veriyorsun orada ama özel hastanede dünyanın parasını dokuyorsun canım 
tarafından
Üniversite sırf ders için hasta alıyo sanki ya bilmiyorm ben diğer bölümlere üniversiteye gidiyorum da kadın doğuma bilmiyorm Cesaret edemiyorum
(1,757 puan) tarafından
Öğrenciye değil öğretim üyeleri var ücretli bir şekilde gidiyorsun muayene ücreti veriyorsun sadece sana tavsiye olarak Samet bayrak var işinin ehli bir de benim doktorum İbrahim buyukbese var bunlar iyi doktorlar canım ama defa life hiç gitmedim
tarafından
Hmm anladım cnm teşekkür ederim
(2,263 puan) tarafından
Beytnur ibrahim büyükbeşe ile ilgili yorumların neler bende kendisine gidyrm doğuma 25 gün kaldı teredütteyim
(1,757 puan) tarafından
İyi bir doktor ama başı çok kalabalık
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Ben girmiyorum orası diğer hastanelere göre biraz daha pahalı olduğu için ama orda monolya hanim var çok bilgili çok iyi bi doktor gidecekseniz onu tavsiye ederm
0 oy
tarafından
Ben akademide yaptım canm defalife bi ara kontrol için gidecektik eşimi içeri almıyorlar diye gitmedim
0 oy
tarafından
Ben Sanko ya gidiyorum orası da iyi canım 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Post yukarı doğru çık hemen 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duygu_cuk (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
21 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde -srn- (13,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,114 puan) tarafından soruldu

414,116 soru

12,463,384 cevap

46,808 kullanıcı

Kategoriler

...