Ne yapacaaanız hanımlar ? Babannemin bi lafı var bi kadın varmış ne pişirecem diye düşüne düşüne ölmüş gitmiş der :)
Karniyarik pilav canim:)
Geleli kebabı diye bişey buldum dün. Onu denemek istiyorum bakalım güzel olacak mı kuşbaşı ve köz patlıcanlı bişey. Tutarsa bi çeşit daha eklenmiş olur yemek listeme :)
Bana da bi fikir verin kızlar çorba pilav var sulu yemek yok bende ne yapsam diye düşünüyorum valla
Ben tencereye et attim haslaniyor onun suyu da pilAav yapicam etide kizarticam salata falan yeter :)
Mercimek çorbası yoğurtlu brokoli kızartması yanına ne gider ben de bulamadım :)
Pirinç pilavı
Fırında patates
Kırmızı mercimek
Salata ❤️❤️
cok sukur bugn yemek yapmiycam misafirlige giidcez
Kızlar bende bugün iç pilav yapmayı düşünüyorum daha önce hiç yapmadım yapan bilen var mı bide yanına ne gider aklımda sadece iç pilav var nedense canım istiyo
Hastayim bugun o yuzden hamur yogurcam bizim koyde Loş diye bilinir. Bazi yerlerde kolof diye de geciyor. Ondan acicam minci(lor)perniri ve tereyag ile yeriz diye dusundum.
Et attım haşlansin diye pilav yanına havuç çorbası. Ama kocamı bekliyorum bebegin yanında dursun diye . Benimde ne yapasım ne yiyesim var ama mecbur süt olsun yavrum ac kalmasın diye
Vala canim bugun kurtuldum yemek yapmaktan kayinvalidem icli kofte corba salata yapcakmis bizi de cagirdi:)
Tavuk suyu çorbası, karnibahar yaptim ama başka ne yapıcam bilemedim bende :))
;)))))) benim babam der kadının biri sabah aglyrmus akşama kadar ben ne yemek yapicam diye:)))
Ben hala düşünüyorum eşimle aynı yerde çalışıyoruz eve aynı girdigimiz için pek vakit kalmıyor tost yaparım heralde :) pratik basit zaten halimde yok
1,486,288 soru
24,299,082 cevap
343,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın