0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
2. Ye hamileyim kızlar bir tane kızım var buda ilkiyle aynı gibi kız olma olasılığı nedir meraktan soruyorum ne verirse rabbim kabulümüzdür heyecanlıyım sadece:-)

11 Cevaplar

+1 oy
(3,000 puan) tarafından

Kız olma olasılığı %50:ermm::D

(39 puan) tarafından
:-) ;-)
-Reklam-
0 oy
(1,329 puan) tarafından
İki tane kizim var canım Allah hayırlı evlat olsun yeterkı 
(39 puan) tarafından
Aynen canım kız evlat bambaşka olmayan bilmez ikisinin hamileliği aynı mi gecti
(1,329 puan) tarafından
Yok canım küçük kızımda sürekli yattım 22 haftama kadar düşük tehlikem vardı büyük kızımda çok rahattım
0 oy
tarafından

Şuan bir fark yok ilk bebişim erkekti şimdi 5 aylık kıza hamileyim fark yok bende :)

(39 puan) tarafından
:-))))
0 oy
tarafından
İki kızım var ikiside farklıydı
(39 puan) tarafından
Anladım canım saol
tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim 

3 gebelik yaşadım 3 ude çok farklıydı 
(39 puan) tarafından
Saol kuzum
0 oy
tarafından

Farklı oluyo canım bende hepsi farklıydı sadece bulantı vardı ama hafif yani ara ara oldu o da geçiciydi hayırlı olsun bu arada   <3

0 oy
(28,792 puan) tarafından

Bacım olasılık her zaman %50 hep iki cinsiyet olduğuna gore

0 oy
tarafından
Aynıydı benimle sabah bulantısı da aynıydı bel bacak ağrısı da aldığım kilo da ikisi de erkek 
0 oy
tarafından
İkisi farklı şuan kızımda 6 ayıma kadar hiç hamileliğimi bilmezdim sadece stres çok oluyodu bile şmdi işk üç ay kasık baş ağrısı çok oldu stres sinir yok eskisi kadar cinsiyetini daha bilmiyorum hakkımızda hayırlısı
0 oy
(120 puan) tarafından
İkiside oğlan iki hamilelikte aynı canım 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ilk gebeligimde mide bulantim coktu oglum oldu.

Ikinci gebeligimde cok rahat bulanti halsizlik felan birsey olmadan bir hamilelik gecirdim ama yine oglum oldu.

Simdi ucuncuye hamileyim 20 haftalik bir kiz bir erkek dediler net belli degil yarin kontrolum var insallah ogrenicem. Belirti ne diye soracak olursan ikisindede yasamadigim seyleri yasiyorum ilk aylarda mide bulantim olmadi ama bir haftadir mide bulantisi yasiyorum halsizlik yorgunluk surekli uyku hali buda oyle geciyor yani cinsiyetle alaksi yok bence :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 411 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Defne21defo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,746 puan) tarafından soruldu

404,821 soru

12,126,838 cevap

36,490 kullanıcı

...