0 oy
137 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,427 puan) tarafından
Bebeğim doğalı 10 gün oldu şöyle bi yarı kırkı çıktıktan sonra annemde yanımdayken saçımı organik saç boyası ile boyatayım diyorum. İlk bebeğim 10 aylıkken boyamıştım emzirdiğğm için. Cildiye doktoru organik boyalar ile boyarsan sıkıntı olmaz demişti. Şimdi de aynı marka ile boyamak istiyorum erken değil dimi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Organik boya dihe bişey yoktur tüm boyalarda var kimyasal illaki... Ben boyadım gece uyuttum uykusu uzun olduğu saatlerde ilk sütü vermedim sağdım sonra devam ettim emzirmeye 
(1,427 puan) tarafından
Hmmm bende ilkinde devam ettim de emzirmeye. Bu çok erken değil herhalde. Bide organik derken bi kaç zararlı maddeler olmuyor özellikle de emzirenlrr için İyi oluyor onlar color soin kullanmıştım ilkinde bunda da aynı denerim herhalde. Bakalım çok sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Yokmu artıran
0 oy
tarafından
Emzirirken saç boyanıyor ben boyattım hemde kaç kere 
(1,427 puan) tarafından
En erken ne zaman boyattın bi aylık falan olunca boyatayım diyorum. Moral oluyor bana boayayınca
tarafından
Kırkı çıkınca boyattım
(1,427 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(813 puan) tarafından
Ben kırk çıkınca hem kestirdim hem boyattım canım organik falanda değildi normal kızıl saç boyasıydı 
(1,427 puan) tarafından
Hıh işte böyle bir durum bekliyordum. 40 çıkınca boyatsam olur o zaman ilk sütü sağıp dökeyim olmasa
(813 puan) tarafından
Ben dökmedim canım makinem yok kendimde sağamıyorum emzirdim
Hem hamileyken bile zararlı olduğu kanıtlanmamış emzirikende bişey olmaz bence
(1,427 puan) tarafından
Bende ilk bebeğimde dökmedim de   burda öyle yazınca
(813 puan) tarafından
Hamileyken nolur nolmaz diye bende boyatmadım kuaföre gitmemek için pandemi zamanıydı ya kestirmedimde açamıyodum artık çok uzundu anneme kes gtsin dedim valla napim kardeşimde boyadı bitti gitti :)
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Valla 9 aylik oglum hala yapmiyorum
0 oy
(122,971 puan) tarafından
ben kendim boyadiydim boyayi yiksdiktan snr ilk sutu sag dok snr emzir
(1,427 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım
0 oy
tarafından
Organik boya mi? Sanmam.. Ben emzirmedigim icin boyamistim sorun olmamisti. Ama organik diye guvenme herseyde kimyasal var
(1,427 puan) tarafından
Organik diyorlar inanıyoruz
tarafından
Inanmayiniz lutfen efenimm :)
0 oy
tarafından
Ben emzirdim uyuttum sacimi boyadim yikadim ben dustan cikana kadar uyanmadi 40 i falan beklemedim ben de 10 gunlukken boyadim kestim rahatladim valla 9 aydir bisey yapamamistim
(1,427 puan) tarafından
Ayyy bende çok sabırsızlanıyorum ya 40 ını bekleyesim gelmiyor da burdada bi sorayım dedim
tarafından
Ilk sutu sagip dokenler olmus ben onu bilmiyodm emzirdim bi sıkıntı da olmadı cok sukur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
12 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Jajakkn (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
25 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde ...... (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 247 göst.
11 Kasım 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
10 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu

405,908 soru

12,166,057 cevap

36,624 kullanıcı