0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Kocanız her gece yatak odasında değilde salonda yatıyorsa bir işler çevirdiği anlamına mı gelir?? (Salonda televizyon izliyor ama bu huyu benim hamileliğimden sonra başladı)

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
bi is cevirdigi anlamina gelmez ama neden yaninda degilde salonda uyuyor
(711 puan) tarafından
Bende bunu anlamaya çalışıyorum
(1,424 puan) tarafından
Sordun mu peki hic
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Uyumuş gibi yapıp kontrol edebilirsin yada telefonunun kamerasını ayarla kendi telefonundan onun göremeyeceği bir yere koy bak bakalım ne yapıyor ben öyle yapıyorum 
(344 puan) tarafından
Çaktırma ama farkederse mahfeder seni o evde yokken görüş açısı ayarla kendine telefonu oraya koy ben uzak bir yere gittiğimde bile öyle yapıyorum telefon sarjı bitene kadar çekiyor sonra izliyorum neler yapmış bu koyduğum telefondan onun haberi yok aldım çeksin diye
(1,424 puan) tarafından
Vaoooov  iyi fikir ama yakoydugumuz yerden tel düştü eşimiz farketti falan
tarafından
Bu nasıl bi kurnazlik:D
tarafından
peki neden oyle yapıyorsun
tarafından
Neden cnm hos degil bnce:(((
0 oy
tarafından
Takip et uyumuş gibi yap ama gözlemle kapının ucundan:) niye orda yatıyo
0 oy
(458 puan) tarafından

Ben salonda yatiyorm esim yatak odasida bende bi is karistiriyrm heralde:Dkiz havalarr sicak senden ne kadar uzak yatarsa o kadrn iyi kotu dusunme

0 oy
(3,797 puan) tarafından
Acaba uyku sırasinda karnina carpmaktan fakan mi korkuyor bunu onunla konusun mu hic bebek olunca zaten bi süre ayrı yatiliyo ister istemez simdiden ayri kalmayin
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Sen bebekle yatıyorsun çok uyanıyorsa uykusu bölünmesin diyede yapıyor olabilir:ermm:

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Hıc boyle duaunmemıstım ben gebelıkten sebeb erken yatıyorum esım ıcerde tv ızlıyo ama hıc sahıt olmadım oyle seylerıne
0 oy
(1,515 puan) tarafından

O nerde uyursa yapısırim bilerek korkuyorum derim isyan ederim kocam denedi baktı yok olmuyor :D:D artık ben yan koltuğa gönderiyorum rahat çeviremiyorum kendimi diye ama yine aynı oradayiz bırakmam tek almışsın evlendiyse sorumluluk bilsin hep yanımda olsun rahatlık yok 

0 oy
(10,890 puan) tarafından
Sıcaklardandır canım benim eşimde öyle ama ben doğurdum
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Hamileyken bende salonda yatardim sürekli wc kalktığım, kıpırdadığım için rahatsız etmek istemezdim . Esim farkedince yokluğumu geri çağırırdı olsun kipirda olsun diye. Sende git diğer koltuğa yat :D

0 oy
(795 puan) tarafından
 Ben suphelenirdim canim acikcasi. Benim esimde salonda yatar  mesela benden sonra gelir odaya ama gelir. 
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Çok şükür biz ilk günden beri birbirimize sarılmadan uyuyamıyoruz ne o ne ben onu bırakıp başka yerde uyuyamıyoruz kuzum 
0 oy
tarafından
dogumdan sonra mecbur gidiyor orda yatmaya
0 oy
tarafından
belki uykusu gelmiyordur yatak odasında havalarda sıcak malum
0 oy
(348 puan) tarafından
Cpk doğru degil sizden ayri yatmani tabiki 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 326 göst.