0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
Eşim balıkçıydı ortak yapıyorlardı ayrıldılar şimdi verdiğimlz parayı aldık şimdi artık esim tek gircek balıkcılıga arkadaşı vsr yakın birde uzaktan akraba gel burda çalış dedi ev kirasıda biraz daha uygun ve müstakil ev bulduk tanıdıklarımz çok yani eşimin tanıdıkları is imkanı da iyi ana annenmlerdeb uzak kalmak çok üzülürüm her hafta on günde blr gidiyordum şimdi bu olursa aydn aya gidicem artık varmi ailesinden uzak ta yaşayan acaba :))

6 Cevaplar

0 oy
(14,488 puan) tarafından

Van'da yaşadım .

Ailem İstanbul'daydi :)

3 4 ayda 1 gidiyodum

(350 puan) tarafından
Bizimki o kadar uzak deil canım muğla'da yaşıyoruz
-Reklam-
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kuzum ben senede 1 kere oda kurbanda görüyorum 
(350 puan) tarafından
Anladım canın çok zor
(5,332 puan) tarafından
Aslında değil alıştım valla artık hatta senden seneye gidiyorum 10 gün kalıp geliyorum  sende alışırsın insan oğlu neye alışmıyor ki
(350 puan) tarafından
İnşallah canım benim teselli ediyorum artık kendimi
(5,332 puan) tarafından
Rabbim hakkınızda haırlı olanı nasip etsin gittiğin yerde rızkınız bol huzurunuz daim olsum
(350 puan) tarafından
Amin canım benim cümlemizin
0 oy
(386 puan) tarafından
2ildi canim hic gormuyorum olkemize gedemiyoruz cokk ozluyorum zor 
(350 puan) tarafından
Biz yine aynı şehirdeylz canım muğla da yaşıyoruz aramızds bir buçuk saat olacak ama onu bile çok görüyorum
(386 puan) tarafından
Canim o ne ki ben rusyada olar azerbaycanda inan bazen icim oyle daralyor annemi ozluyorum sukur et omda senden beterleri var biri men)))
(350 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum benim
(386 puan) tarafından
Coxx sagol canim
0 oy
(788 puan) tarafından
Olsun herşeyin bı güzelliği vardır yanına gelir gezdirsin onları sen gidersin kalırsın. Önemli olan sağlıkları yerinde olsun. Güzel bı fırsat geçmiş elinize yolunuz açık olsun inşallah
(350 puan) tarafından
İnşallah Canım benim amin 10günde bir giderdim yakın olduğundan şimdi ayda iki hafta kalıcam öyle nasip kismetse
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Bn izmitteyim ailem Tekirdagda 4 saatlik felan yol ama sık sık onlar gelir bn giderim oyle yani ozluyorum tabi cok o ayri mesele :)
(350 puan) tarafından
Orası ayrı tabl canım hakkımızda hayırlısı saglik sevgi olsun yeter
(1,239 puan) tarafından
Amin insallah canim :)
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsum da millet senede 1 defa görüyor sen aydan aya diyorsun kız

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 510 göst.
15 Ekim 2021 Aile kategorisinde Pelin_28 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,718 soru

12,157,919 cevap

36,596 kullanıcı

...