0 oy
1,715 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biz hazırızzzzzz....... Kızlarrrr beni tanıyan vardır  uzun bir zamandır burdayım çok güzel arkadaşlıklar edindim son 99 postlarına bakıp ne zaman geçer ki günler derdim yarın doğuma giriyorum sabah 7 de hastanede olucaz heycanımın tarifi yok korku endişe heyecan çok başkaymış kalbimin içine milyonlarca kelebeği bırakmışlar kanat çırpıyorlar gibi tarifsiz bir his inşallah bende yarın yavruma  sağlık kavuşurum doğum sonrası müsait olunca küçük oğluşumla geliriz teyzeleri sizleri seviyorum hakkınızı helal edin inşallah hepimiz güzellikle mutlulukla kavuşalım yavrularımıza ve sağlılkla büyütelim ❤️❤️❤️❤️❤️

image

49 Cevaplar

0 oy
(6,769 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun canım hayırlısı ile sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'a emanet siniz☺☺❤❤
tarafından
Allah razı olsun canım benimmmm  inşallah :) ❤️❤️
(6,769 puan) tarafından
Sendende ALLAH razı olsun canım benim❣❣☺☺
-Reklam-
0 oy
(2,200 puan) tarafından

Hadi insallah sag salim kavusursunuz :) sezeryandan sonra sut hemen gelmiyo biliyondur doyuramiyom diye aglama rezene koy cantana ic onu bide goguslerin ucu yara olmasın simdiden soganı kes sur iyi gelir eski karilar oyle yaparlarmis karnin hemen gitmez ne zaman doguracan diyenlere bakma anneni gorunce aglama hersey cok guzel olacak :)

tarafından
Canımsın aklıma kazıdımm teşekkür ederimm Allah razı olsun :) ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(110 puan) tarafından

Sürekli aklımdaydın doğurdu mu diye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllhhh<3darısı başıma çok geçmiş olsun bu arada doğum hikayeni okumayı beklerim <3

tarafından
Allah razı olsun canım benimmmm inşallah müsait olunca mutlaka yazıcam haberdar edicem :) ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebegin ❤️
tarafından
Amin cnm benim inşallah ❤️
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Ooyyyy çok sevindim kızım benim seni oğlusun la bekliyoruz ☺❣❣❤
tarafından
Canımsınnnn semoşummmmmmm inşallah :)) ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Naptin kuzum ciktinmi hayirlisiyla
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Rabbim.yardimcin olsun sag salim  kurtulun inslalah saglicakla doğsun buyusun
0 oy
tarafından

Dogurun dogurun sira bize gelsin :)

0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum hayirlisiyla sag saglik kucağına al oglusunu inş ❤

İlgili sorular

+1 oy
56 cevap 1,121 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu