Biz hazırızzzzzz....... Kızlarrrr beni tanıyan vardır uzun bir zamandır burdayım çok güzel arkadaşlıklar edindim son 99 postlarına bakıp ne zaman geçer ki günler derdim yarın doğuma giriyorum sabah 7 de hastanede olucaz heycanımın tarifi yok korku endişe heyecan çok başkaymış kalbimin içine milyonlarca kelebeği bırakmışlar kanat çırpıyorlar gibi tarifsiz bir his inşallah bende yarın yavruma sağlık kavuşurum doğum sonrası müsait olunca küçük oğluşumla geliriz teyzeleri sizleri seviyorum hakkınızı helal edin inşallah hepimiz güzellikle mutlulukla kavuşalım yavrularımıza ve sağlılkla büyütelim ❤️❤️❤️❤️❤️
Hadi insallah sag salim kavusursunuz sezeryandan sonra sut hemen gelmiyo biliyondur doyuramiyom diye aglama rezene koy cantana ic onu bide goguslerin ucu yara olmasın simdiden soganı kes sur iyi gelir eski karilar oyle yaparlarmis karnin hemen gitmez ne zaman doguracan diyenlere bakma anneni gorunce aglama hersey cok guzel olacak
Sürekli aklımdaydın doğurdu mu diye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllhhhdarısı başıma çok geçmiş olsun bu arada doğum hikayeni okumayı beklerim
Dogurun dogurun sira bize gelsin
412,761 soru
12,427,358 cevap
45,545 kullanıcı