0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar doktor demir ilacı yazmıştı 20 gün kullandım bıraktım dişleri mafoldı resmen geçer mi bu siyahlıklar

5 Cevaplar

0 oy
(28,826 puan) tarafından

Kaç aylık  kki

tarafından
19 aylık
(28,826 puan) tarafından
Hmmm daktira sordunmu peki
tarafından
Yok ondan sonra götürmedm
(28,826 puan) tarafından
Bence bir götür sor
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Evet onlar dış kararmasi yaptiriyo banada verdiler kullanmadım onun yerine keçi boynuzu özü verdim 
tarafından
Ayy böyle kalır mı ya çocuğun psikolojisini bozar :(
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Sürekli macunsuz fırcala canım geçer 
tarafından
Fırçalı yorum canım inş geçer
(5,332 puan) tarafından
Geçer kuzum  bizim oğlanda süt emmekten kararıyordu ben demir ilacı kullanmadım fırçalıyorum düzeldi
0 oy
(15,419 puan) tarafından
Kuzum benim kızimda da diş kararmasi var. Diş doktoru kan ilacindan dedi ama ben hiç kan ilacı kullanmadim. Yapacak bisey yok isterseniz temizleyelim dedi doktor ama biz şimdilik cesaret edemedik. 
(15,419 puan) tarafından
23 aylık canim ama bizimkide 20 aylıkken kararmaya basladı. Doktor sadece estetik olarak  rahatsız edebilir dişlerinde bir sıkintı yok dedi. Tabi bizi cok rahatsiz ediyor.
tarafından
Bizde aynı rahatsız oluyorum ilerde böyle kalırsa diye macun kullanmak zararlı diye macunda kullanmıyorum birde korkuyor dişini fırçalarken
(15,419 puan) tarafından
Bizimki fırçaliyor. Ön dişlerindeki kararma nerdeyse geçti fırçaladığı için ama azı dişindeki hala duruyor. Birde dişlerinin iç kısımlarinda var. Ya baziları 3 -4 yaşina kadar çocuğun eline fırça bile vermiyor ama dişleri inci gibi . Ben 15 aylıkken başladım havaş yavaş fırçalamaya. Şimdi böyle olması daha çok üzüyor beni.
tarafından
Zaten sakınan göze çöp batarmış üzerine düştükçe bir şey çıkıyor inan bizim komşu sabah bırakır 3 yaşındaki kızı sokaga akşam alır ne hasta olurlar ne başlarına birşey gelir bende tuvalette uzun kalsam bir yerden düşer bir şey olur
(15,419 puan) tarafından
Aynen ya , simdi diyorum ikinci çocuğu yapınca böyle üstüne düşmeyeceğim.
0 oy
(1,575 puan) tarafından

Benim bebeğimde de var. Fırçalıyoruz tamamen geçmiyor ama rengi açılıyor doktora sorduk demirden yapacak bi sey olmadığını söyledi:D

tarafından
Geçer mi acaba
(1,575 puan) tarafından
Bizim alttan 3 ustten 4 disi vardi altta yoktu usttekilerin dipleri ve bi disin yarısıydı şimdi iki tanesinin diplerinde kalmış
tarafından
İnş bizimde geçer ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
26 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Taze_anneee1 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (629 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 72 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Momery (15 puan) tarafından soruldu

405,990 soru

12,169,501 cevap

36,634 kullanıcı

...