Esinizle sizde olan tesadufleriniz nelerdiirr?
mesela benim erkek kardesim var babam ismini ugur koyacakti ama ruyasinda gokhan.ismini gordu ve gokhan.koyulduu vee esimin adi ugurr ☺
Sonraa esimin soyadida benim kizlik soyadimda 6 harf ve T ile baslayip L ile bitiyor.
Esimin dogum gunu 28inde benimki 24. arada 4 sayi var ve biz 4.ayda yani nisanda tanistikk vee daha birsuruu seyyyyyy
en buyuk tesaduf ise ayni fabrikada okadar insanin icinde tanisip evlendik ☺❣❣
Tc kimlik nolarimizin 3 4 ve 5. Sayilari ayni ve ben kendisine otobuste akbil uzatirken aşık oldum. Sonra bir daha karsilasamadim derken meğer ortak bir tanıdığımız varmış. Oyle tanismistik
Ahahaa
İnan hiç düşünmedim
Babamda wcden çabk çıkmıyo
Eşimde
Şmdi bu geldi aklma
annemin kuzeniyle eşim yıllar önce bir kız yüzünden kavga etmişler ki ben bi uçta eşim bir uçta birbirimizi tanıma imkanımız yok ortak kimsemşz yok bu kuzen nişan olunca bana söylemişti eşimde benim kız arkadaşım değil gençlik işte arkadaşım için gitmiştim diyo kuzenimde hayır onun sevgilisiydi diyo aralarında böyle bir sürtüşme oldu düğünde falan çok tedirgin olmuştum yine birbirlerine girerler diye bizim tesadüfte böyle saçma
Esimle ayni bölümleri okumusuz meslek lisesi bilisim teknolojileri :D birdee taaa dayimin düğününde esimin amcasi beni gorup aramizi yapmayi düşünmüş o zamani da cok iyi hatirliyorum bi kosede durup beni gozlemlerdi demsk yegeni icin bakiyomus :D sonra annemin kuzeninin dugununde ilk defa esimu gordum tanimadan bilmeden bi hoslanti oldu bende dayimla yakın arkadaslar hatta ertesi gunu okulda arkadasima anlatmistim bi kac ay sonra halasi tanistirdi bizi zaten
1,491,611 soru
24,373,621 cevap
348,181 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın