0 oy
168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
Deger güya yükseldi ama sanki adet olacam ya. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum. Kan Lekeleri görüyorum yarın hastaneye gideceğim. Adet olursam kimyasal gebelik mi oluyor. Kimyasal gebelik sonrası yine hemen hamile kalınır mı arkadaşlar? 

2 Cevaplar

0 oy
(2,040 puan) tarafından
Benimde ilk gebeligim kimyasaldi canım değerler çok düşüktü sonra lekelenme kanama değer düştü maalesef erken düşük olduğu için doktor korunmaya gerek yok hemen düşünebilirsiniz çocuk demişti hakkında hayırlısı olsun canım 
(166 puan) tarafından
Anladım canm bakayım ya off. Leke git gide belirgin olmaya başladı  bakalım yarın ne diyecek doktor
(2,040 puan) tarafından
İlk gebeliginmiydi canım
(166 puan) tarafından
Anladım canm bakayım ya off. Leke git gide belirgin olmaya başladı  bakalım yarın ne diyecek
(166 puan) tarafından
Perde vardı bir kez kimyasal gebelik geçirdim ameliyat oldum şimdi hamilelik değeri yükseldi ama o da sanki kimyasal oluyir :(
(2,040 puan) tarafından
İçini ferah tut canım belki çok yeni bir gebeliktir her kanama sonucu dusuk olmaz illa ki Rabbim gönlüne göre versin inşallah
(166 puan) tarafından
Evet çok yeni değerler 28.9 dua edin yaa kimyasal olmasın
-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Degerlerin kaçtı her ay normalse doktor soyluyo zaten dusuk belirtileyse ilaç veriyolar bence acile git
(166 puan) tarafından
Degerim 9 99'dan 3 gün içinde 28.9 çıktı bugün adet günüm ve lekeler oluyir bazen farklı renk bazen hafif kan rengi. Çok değil henüz. Acile gideyim canm yarın merkeze gideyim. Umarm adet olmam ya
(1,054 puan) tarafından
Cok düşük değerlerin benim 100 du düştü

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 252 göst.
0 oy
2 cevap 228 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.