0 oy
1,597 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar hastane çantamı hazırladım fakat kendime çamaşır olarak atlet kaç tane almalıyım ve külot. Yani ben büyük beden külot almayı düşünüyorum göbeği tutan külotlar oluyor ya ondan sizce nasıl bir külot almam lazım? 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
XXL al rahat oluyor illa lohusa olmasına gerek yok mesela benim popom büyük o yüzden büyük beden alıyorum hep hamile kalmadan öncede oyleydi
-Reklam-
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Ince lastikli buyuk beden kilot al cnm kanaman cok olur sa 3 4 tane koy ozelde mi kalcsn bilmiyorum ben normal  kilot almistim  depent almaitim kesie almasaydim onu cok kullanmiylsun 30 tl bide hemen normal oed gec diyo atlet dersen ben ozelde dogum yaptim direk pijama giydim gelene kadar atlet giymedim oda baya sicakdi ama gene 2 tane koy
(10,223 puan) tarafından
Bende depend alcaktm ama kullanışlı deil mi?
(12,778 puan) tarafından
Bence hic degil birazda kucuk aldim  ben 2 yada 3anca kullandim hemen normal pede gec dediler onca ped elimde kaldi suan olsun almam
(10,223 puan) tarafından
Anladm tüh ya şmdi kafam karıştı :D dependi kesn alaym diodum. Olmadı normal ped alırm. Peki normal ped de oneriniz var mı?
(12,778 puan) tarafından
Slepey almistim pek sevmedim ama gece ve uzun olan bayaaa buyuk
(10,223 puan) tarafından
Tmam çok teşekkur ederm
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Kilot giymedim ki lohusa kilidi alayım;) çok lüzumsuz hasta bezi veya depend üzerine kiloda gerek yok canım
(2,348 puan) tarafından
Ayy asla duramam hasta bezide taksam o kilot olacak kicimda :)
(1,231 puan) tarafından
Hahahah kız o zaman normal kilot köy bosvr ne gerek var boşa masraf ben geniş kilolarından koymsutum kullanmadım ama
(2,348 puan) tarafından
Bnde ole yaparm bn normal kilot giymiorm hic hamileligmdede giymedm dogru durust bitek adetken normal giyiniordm onlardan koyarm yada bi kac tane onlardan alirm. Buyuk don giyemem asla :))
0 oy
(725 puan) tarafından
Bende büyük beden külot aldım lohusa külotunu gerek görmedim. Sık sık terlediğim için 4,5 tane atlet koymuştum çantama 
0 oy
(351 puan) tarafından
Ben iki atlet iki külot koydum bir de lohusa kulodu aldım.. 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Ben 3 adet buyum beden koydum canim
0 oy
(208 puan) tarafından
Ben depent kilot bez kullandım o yüzden kilot giymedim hastanede gerek olmadı
0 oy
(417 puan) tarafından
Buyuk beden kilot al canin gobek ustunde duran depent filan ayzanlar olmus hasta bezi filan valla ben ikk dogumda kullandim bacak aralarimi yogun şekilde tahris yapmis resmen felaket sekilde derim kalkmisti doktor boyle urunler kulkanma demisti onlardan aldigim ped var boylr satgi bezine satili kilot arasina koyardim ara ara degistirirdim o kotex pedleri bile kullanmadim hastane oedi bi kac sure kullandim taaa ki yetismiyince o ped ler sonra kotex e gectim
0 oy
(287 puan) tarafından
Canim e bebekte kullan at lohusa kilotlari var onlar göbeği sikmiyor rahat kullandım ben sezeryan oldum ondan rahatı olamazdi
0 oy
tarafından
buyukk beden al canimmm rahat oluo gobeginide icine alioo zaten hasta bezi kullandirmiolar sadece 1 gun kullaniosun ondan snra lohusa pedine gectimmm ben oyuzden buyuk beden kilot iyi oluo
0 oy
(348 puan) tarafından
Normal dogum sa eger karnini sarabilecek korseler al hemen takasin kilot tabiki şart her iki dogum icinde atlette sezeryansan eger 3 tzne al cnkunhastane cok ystiriyor normalde cikiosun hemen
0 oy
tarafından
hamile kulodu kullandim ben rahatti baya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 441 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 797 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 18 göst.
1 saat önce Diğer kategorisinde Yyreerty (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya& (1,970 puan) tarafından soruldu

408,472 soru

12,272,987 cevap

37,657 kullanıcı

Kategoriler

...