0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Vçişli bez sayıları ne durumda can içleri oğlum 20 aylık sabah bezi dolu oluyor ama 8 den 12 bir e kadar yapmadığı oluyor sonrasında da çok az yapıyor yemesinde icmesinde sorun yok lakin eskisi gibi dolu dolu değil bezi sizinkiler de böyle mi

7 Cevaplar

0 oy
(7,128 puan) tarafından
Benimki 3 kere falan buyuk cisini yapiyor canim az az
tarafından
Cişi nasıl kuzum
(7,128 puan) tarafından
Onu bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız 2 yaşına yaklaşmış daha bez mi sayıyorsun:) 
tarafından
Ah canımın içi çok haklısın ya ama oğluşum çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordu acaba cişi azaldı yinemi olucak korkusu var :(
tarafından
Hmm anladım kuzum . Artık büyüdükçe kasları gelişiyor idrarını daha sık tutabiliyolar
tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum❤️
0 oy
tarafından
Benim kız 14.5aylık çok çiş yapıyor dolu dolu oluyor bezi.. Böbreklerde kanama vardı doktor bol su içir dedi çok şükür temiz çıktı tahlilleri bende hala bol bol su içiriyorum gece bile veriyorum 
tarafından
Bende bezi dolu değil diye endişe ettim kuzum ya çok geçmiş olsun asyakuşuma
tarafından
Çok teşekür ederiz ❣️ ❣️
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Ben sabah değiştiriyorum kaka yapmazsa 1 gibi değişiyor uyuyor 6 da bir daha değişiyor bazen bez dolu olmuyor öğlen değiştirmiyorum yatarken değiştiriyorum bir de günde 3-4 bez gidiyor
tarafından
İşte kuzum bende 1 gibi degistirdigimde çok çok az yapmış oluyor acaba sadece bizde mi böyle dedim
(3,002 puan) tarafından
İçtiği su miktarına göre değişir bence :)
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Bizimki acayip yapıyor günde  en az 4 kere kaka yapıyor cişide 3 saatte dışa taşıyor 19 aylık kızım
tarafından
Maşallah kuzum bende çiş konusunda tereddüt ettim çok az yapıyor ya
(3,726 puan) tarafından
Su tüketimi nasıl
0 oy
tarafından
Bugün tam 20 aylık doldu..gece bu saatlerde uyutmadan önce bezlerim sabaha kadar kalır sabah değiştirirm küçük olur genelde..öplen uykusunda değiştiririm dolu oluyor..akşamüstü de tekrar değişir..24 saatte 3-4 kere değişiyor..bazen bezinden sızıyor banyo yaptırıyotum o zaman
tarafından
Benim büyük kızım kıskanır kardeşini..küçüğü seversek o da gelir sarılır öper beni de seviyor musun der..onun hareketlerini yapmaya çalışır bebek gibi olır bazen 6.5 yaşında büyük kızım
(195 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın.Benjm tek çocuk çok zordu ve çalışmayı düşünüyorum şu an beklediğim bı uer var önümüzdeki aylarda yapımı biterse çalışcam.Cv mi güya ayrı bı yere koymuşlar.Bakalim nasip.Benim yerime ikisini de öper misiniz.Hele ki yasitimizi.Kurban olurum onları verene:)❤️
tarafından
Tabi cnm..hakkında hayırlısı olsun inşallah olır işin..ben de üni mezunuyum kpssye de girmiştim 2018de ama hem düşük aldım hem hamile olduğumu öğrendim çalışamadım öyle kaldı biraz büyüsünler ben de düşünüyorum çalışmayı
(195 puan) tarafından
İnşallah canım seninde hakkında hayırlısı .Tanıştığıma memnun oldum ❤️
tarafından
Ben de memnun oldum ❤
0 oy
tarafından
Dolup taşıyor malesef 3 kere yada 2 kere günlük değiştirmem lazım
tarafından
Cişi mi büyük tuvalet i mi kuzum
tarafından
Çişi cnm büyük bir kez yapar günlük

İlgili sorular