Merhaba arkadaşlar şimdi benim aklıma takılan bir şey var diyelim ki ben sezaryen doğum yaptım tam anestezi aldım bebeğimi benden önce ailelere gösterirler mi yoksa ben odaya çıkıp kendime gelince mi getirirler bebeği mi o duyguyu ilk olarak sadece eşimle paylaşmak istiyorum daha sonra aileleri odaya almak istiyorum
Neymis efendim aileden kimse gormeyecekmis sadece anne baba ilk gorecekmis birakin bu dusunceleri umarım sağlıklı olur da bu boş düşüncelerinizden kurtulursunuz. Bebeğini kuveze koyup zar zor goren eve giden bir sürü anneye babaya annene dede ve babaanneye haksızlık zira !!!!!
Allah başka dert vermesin :) benim aklıma bile gelmezdi böyle bir şey bebeğin sağlıklı olsn da değil aile tüm sülale görsün nolacak sanki zaten bir ömür bebeğin senin ve eşinin olacak bi ömür birliktesiniz böyle basit şeyler takılmayın bence
Siz kendinize gelene kadar bebek odaya gelmiyor ama aileler sizden önce görüyor bebisi
ah canım ben de tam da bu sebepten belden uyuşturmalı sezeryan oldum, bebeğimi ilk önce ben görmeliyim diye, bence çok haklısın ve sen de öyle yap.
Benden 10 gün önce görümcem sezeryan doğum yapmıştı spinal anesteziyle. Görümcemden önce bebeği odaya getirmişlerdi sonra o gelmişti. Bende spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım bebeğimi doğduğunda gördüm sadece sonra beni odaya götürdüklerinde beşiğin içine baktım bebeğim yoktu solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakıma almışlardı çok üzülmüştüm.
Canim o duyguyu genel anestezi ile en son sen tadarsin
Bebegi senden once gorurler. Ustunu giydirip muaynesini yaparken cam arkasindan izlerler sonra odaya getirirler sonrada sen gelirsin bende oyle olmuştu
benim tam uyusmadigi icin beni uyuttular ama bebegi bana vermisler redim cekmisler hatirlamiyorum sonra esime gostermisler bebegi beni odaya aldilar bebegimi ggetirdiler esim annem yanimdaydi sanirim sonra kapida bekleyenleri sirayla aldilar
Spinal anestezi ol ve bu kaygıdan kurtul :) ki o ilk buluşma doğum anı tarifsiz bir his bence her kadın bunu tatmali.. uyandığında aman allahım ne zamandır uyuyorum diye düşünmek yok ve ilk sen görüyosun ilk ağlamasını sen duyuyorsun.. tarifsiz.. !
Ablam sezeryan olduğunda bebeği bize vermişlerdi direkt giydirelim.falan diye
Canim sezaryan dogum yapmadim ama anne odaya gelmeyene kadar bebegi odaya almiyorlar. Hani sen anesteziden gec uyandin amelyathaneden gec ciktin odana, ailen merak ederse bebek odasindan cam ardindan gorebilirler
404,780 soru
12,125,449 cevap
36,483 kullanıcı