0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (334 puan) tarafından
Mono adlı bir uygulama var. Bu aralar ilanlarda çok rastladım, bilindik marka firmalar anket gonderiyo sende doldurup para kazanıyorsun. Hiç kullanan var mı bu uygulamayi ? Birde çok merak ediyorum kazanılan para helal mi? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk kez duydum
(334 puan) tarafından
Bu aralar 40 defa çıktı karşıma. Ayda 2000 ile 5000  tl arası para kazandırıyormuş.  Ama helal mi onu bilmiyorum
tarafından
Nerde çıkıyor ki
(334 puan) tarafından
Is ilanlarına bakıyordum evde is tarzi orada çıktı karşıma
-Reklam-
0 oy
(2,032 puan) tarafından
Ilk kez duydum 
(334 puan) tarafından
Bu aralar 40 defa çıktı karşıma. Ayda 2000 ile 5000  tl arası para kazandırıyormuş.  Ama helal mi onu bilmiyorum
0 oy
tarafından
neden helal olmasin ki orda bir is yapiyorsub anket dolduruyorsun onlarda emegin karsiligini veriyorlar hos para sayisaldan gelmiyor.
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Boyle sitelere inanmayin bi anketle 2000 vermezler benden demesi vardir onda bi bit yenigi 
(334 puan) tarafından
Bende inanmıyorum zaten, evden yapabileceğim is ariyordum sürekli bu uygulamayi kullananlar ilan vermişti bende dedim bizim kadınlar grubuna sorayım belki bilen vardır bu uygulamayi
0 oy
tarafından
Pek inanmıyorum böyle şeylere iyice araştırmadan yapma bişey kimse kimseye oturduğu yerden para vermez 
(334 puan) tarafından
Bende inanmıyorum zaten, evden yapabileceğim is ariyordum sürekli bu uygulamayi kullananlar ilan vermişti bende dedim bizim kadınlar grubuna sorayım belki bilen vardır bu uygulamayi
(256 puan) tarafından
Sende benim gibisin desene.. bende sürekli is ilanlarna bakiyorm evden yapabilecegim :/
0 oy
(112 puan) tarafından
https://anketcepte.com/invitesignup/NDA1Mjcx.   Bak buda para kazandırıyor
(112 puan) tarafından
Evet güvenilir
(256 puan) tarafından
Cep no istiyor ama bi sıkntı olmaz insallah
(112 puan) tarafından
Yok yok hala kullanıyorum bnm arkadaşımda kullanıo bn onun sayesinde ogrendim o kaç kere para bile çekmiş
(256 puan) tarafından
Nasil para kazaniliyor peki ayda kac lira mesla
(112 puan) tarafından
Öyle ayda şu kadar olmuyor öyle diyemem cık uzun zaman biriktirion çekion  bu tur uygulamalar fazla vermio zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 216 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 34. (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
10 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde yesilll (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 270 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,446,238 soru

23,757,907 cevap

315,308 kullanıcı

...