0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (292 puan) tarafından
İhtiyaç sahibi Bi aile tanıdığınız bildiğiniz var mı kızlar

16 Cevaplar

+2 oy
(2,360 puan) tarafından

Rahimeye yardimci ol lutfen 

tarafından
Aynn ya sütüm kesilmek üzere diyordu çok üzülmüştüm
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Var tabikide
(292 puan) tarafından
Nasl neye ihtiyacı var canm
0 oy
(5,893 puan) tarafından
Benim teyzem var
(292 puan) tarafından
Neye ihtiyacı var
(5,893 puan) tarafından
Eşi doğru dürüst çalışamıyor ve teyzem kocasının 2 çoçuğu var İkisi teyzemin başına bela olmuşlar durmuyor ve teyzemin kendisine öz kızı var sürekli hasta sürekli hastaneye götürmek zorunda kalıyor hep bizim ailelerden de yardım veriyorlar
0 oy
(604 puan) tarafından
Var kuzum  ama ne için 
(292 puan) tarafından
Erzak olur kıyafet olur
(604 puan) tarafından
Var canım eltim  eşi ceza evinde bebeği daha yeni doğdu çok zor durumda
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Burda çok var canım çocuğuna bez mama alamayan 
(292 puan) tarafından
Cidden mi:(
(3,822 puan) tarafından
Ben çok denk geliyorum isim versem belki kızar ve yaptığım iyiliği kimseye demem ama bir arkadaşa bez falan yollamıştım ben pandemi den dolayı eşi çalışamayan çok var
0 oy
tarafından
Burda bildiğim var canim normalde komşum var ama onun için ben biseyler yapmaya çalışıyorum 
0 oy
(515 puan) tarafından
Canim bende yardim yapcam burdan biri var istersen ikimiz de ona yollayalim ne dersn 
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Burdan birisi var canım bayağı da ihtiyacı var 
0 oy
(146,177 puan) tarafından
Yasli diyosan isitme cihazi piline ihtiyaci olan tanidigim var
(146,177 puan) tarafından
Sol kulak yuzde 70 sag 80 duymuyo yeni cihaz alicakti uste devlet yarisini bile odemiyomus
0 oy
(23 puan) tarafından
Kapı komuşum var çocuğuna elbise mama bez alamıyorum arada bir biz yardım ediyoruz. Bir parça ekmege muhtaçlar öyle söylim eşi 2 sene önce vefat etti 4 aylık birde 1 yaşında bebeği var pazara gidemiyorum dolabında hiç birşey yok bazen aç kalıyor bebekelrinde dahil 
(23 puan) tarafından
Şöyle söylim bunlar kaçar evlenmişler di kız önceden hamile kalkmıştı 7 aylık mis ailesi sokağa atmış istememis bunlarda köyden burays gelmiş eside zaten rahatsizmis kendisi . Bunlarda bilmiyormuş  yatağa düştü sonra ölmüş bize anlatilan bu ve gerçek
(23 puan) tarafından
Keşke burda olup durumlarını gosreyriniz devet yardım etmiyo devlet anca suriyelilere yardım etsin bizim insanlara yardım etmesin
(5,893 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun inşallah
(23 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim kimseyi imtishnla sinamasin rabbim kimseyi yokluk gostermesin ben şuan anlıyorum bir parça ekmeğin değerini onlar ords açken insanın boğazından gecmiyor bizde elimzden geldikçe yardım ediyoruz bizde de yok ne yapacaksın
(695 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun rahmet eylesin eşine de  valla izim milletimize çok tardimi dokunuyor akrabalarımdab biliyorum Suriyelilere de yardım etsinler düşünmeyin öyle hepsi kötü değil ya onlarda bebek onlarda anne
0 oy
(129 puan) tarafından
Var canim burdan boyle soylemekte utandırıyor insani ama burdakı gercekten de gorustum durumumu gercekten bilen arkadaşlar var maddi durumum Cok kotu cpcugum ıkı haftadr bronsıt ılaclarını bile alamıyorum Allah razı olsun sizden 
0 oy
(8,064 puan) tarafından
Buradan kimseye güvenme canım gözünle gördüğün insanlara yap binbir türlü dolandırıcı var burada
0 oy
(192 puan) tarafından
Canım özele gelirmişin
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Yapacaksan rahimeye yap başka kimseyi tanimiyom bide prenses annesi vardı

0 oy
(410 puan) tarafından
Tanidigim bir aile var esi calismiyor kirada 3 ohlu 1 kizi var kizinin altini normal bezle bagliyordu gorsum oyle dediler ama durumlari kötü onu biliyom en cokta cocuk ihtiyaclarina ihtiyaclri var

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 303 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pasamm2020 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 853 göst.
13 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kralice (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 641 göst.
4 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
29 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,297 soru

23,678,014 cevap

310,056 kullanıcı

...