0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar bu ay 3 defa oluyor Hastaneye gitmem 3 defa oluyor tabi araliklarla 6 marta gitmistim bide 16 mart gecen hafta bide bugun gittim Geçen hafta gittim Doktor Memnun kalmadım hiç ilgilenmedi vitamin yazdırır diye gittim vitamin yazdırmadı Devlet Hastanesi diye herhalde iyi ilgilenmiyorlar sonra randevu aldım dedim bu hafta giderim vitaminin alırım diye gittiğim Doktor bugünkü çok kızdı bana neden o kadar  hastaneye gelmissin ultrasyon bebege iyi degil gelmissin Ben de dedim vitamin almak için geldim Bir de hocam cinsiyet tahmini var mı 14+2 gunluk dedi cinsiyet belli olmaz  simdi 5 6 ayda belli olur bebeğini hiç düşünmüyor musun daha çok küçük hastanelere bu kadar gitme ultrasyon hiç iyi değil ona ben de çok korktuğum artik devlete gitmeyecem  Size sorayım dedim zaten artık Hastaneye gitmem bir aya kadar cinsiyet 5. 6. Ayda gel dedi Bir de Ultrasonda bebeğin resmini bile vermedi sordum Dedi bebeğin resmini çıkarmıyorum 2 ay sonra gel dedi siz kac kez gittiniz ve ben merak edip cinsiyet soyler diye bu sıklıkla gittim bebege bi zarar olmusmudur sizce doktor korkuttu beni

13 Cevaplar

+1 oy
(1,698 puan) tarafından
Cnm senin cok gitmenle doktor bisey kaybetmiyor bebeginin iyiligini düşünmüş 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlet resim vermio diye blyom canım aynem sık ultrason bebeğe iyi gelmemiş ben ozle gidiyordum oda aynısını dedi
0 oy
(5,213 puan) tarafından
ben başlarsa 2ay her hafta doktora gittim valla zararı var mı yok mu bilemem ama sen o doktoru değiştir 16. haftadan itibaren cinsiyet genelde net belli olur senin doktora kalsa doğumda söylicek. hiç ilgilenmemiş
0 oy
tarafından
Evet cunku o senin duymadigin dalgalar verio karnina  bebek icin zararli sew dalgais
0 oy
(775 puan) tarafından
Canım ben 2 ay hastanede yattım hergun ultrasona girdim soruyorum hiç bir sıkıntı olmaz olsa biz yaparmiyiz diyorlardı. Gittiğim hastanede İstanbulu en iyi doğum hastanesi Zeynep. Kamil duymussundur belki
(32 puan) tarafından
Çok gecmis olsun cnm peki neden 2 ay hastanede kaldin ki kacinci ayindi
(1,550 puan) tarafından
Cihazları farklı ve daha gelişmiştir muhtemelen. Eski ultrasonların riski daha fazlaydı ve bir çok devlet hastanesinde hala eski cihaz var
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Konuşma tarzı iyi değil azarlaması filan hoş değil ama benim özeldeki doktorum da böyleydi. Devlet özel farkı yok doktordan doktora karakter farkı var şimdi araştırma hastanesine gidiyorum çok tatlı dilli çok ilgililer memnunum yani. 

Bi sorun mu var neden bu kadar sık gittin bu ay? Bildiğim kadarıyla Vitamini devlet karşılamıyor zaten. ben özel alıyorum ücretli. İmom omega kullanıyorum. Gereksiz yere sık ultrasona girmek sorun olabilir tabi. Oyuncak değil ki bu. Eğer sağlık sorunu yoksa ayda bir kontrol yeterli bu aylarda. Ve devlette 16dan önce cinsiyet söyleme taraftarı değiller çünkü sonra farklı çıkınca hemen şikayet alıyorlar o yüzden emin olmadan söylemek istemiyor doktorlar. Biz 22. Haftada öğrendik ayrıntılı ultrasonda. Göstermiyordu
0 oy
(1,456 puan) tarafından
5 aylık hamileyim sadece 2 defa gittim. Bir İlk ögrendigimde bide geçen hafta gittim 
0 oy
tarafından
Canim usg bebeğe iyi değil doktor doğru söylemiş vitamin olarak imom  kullan  13 haftadan sonra imom  başlatılıyor  doktor bir sıkıntısı olsa söylerdi bebeğin iyidir korkma ayda bir git hastaneye 16 haftadan önce cinsiyet belli olmaz 
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Doktorun haklı canım ultrason à çok girmek zarar veriyor bir cok yerde okumuştum 
0 oy
tarafından
Devlet resim vermiyo canim bana vermedi ozele gidip aldim hep bide iki ay sonra gel demis ama iki ayda cok degilmi
0 oy
tarafından
sorun olmayinca ayda bir ozelde, evet cok usg iyi degil dogru soylemis ama cinsiyet icin tahminde bulunabilrdi genelde bu donemde vitamin verirler ama vermemis neden bilemicem
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ben ozele gitmiştim orda bile 10 gun icinde tekrsr gidince bebege bakalim demistim ultrasan iyi degildir diye bakmamisti. Yani devletke alakasi yoj canim. Cinsiyet icin okadar sık gidilmez ki acele etmissin. Helede su virüs zamanında millet hastaneden korkuyor. InsaAllah bise olmazda yavruna sen yine dikkat et sık gitme derim canim.
0 oy
(184 puan) tarafından
Bir ay içinde üç defa gerçekten çok ayda bir gitmeye kiymiyorum ben  zararlı evet ultrason devlet bu haftada söylemez cinsiyeti çok merak ediyorsan özele git belli olmuştur ben özelde 13+6 da öğrendim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Evinesn (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,281 soru

24,399,030 cevap