0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu bölümlerden briine giden varmi ne yapıyorlar orda ve hangisine gitmeliyim

2 Cevaplar

0 oy
(4,293 puan) tarafından
Cocuk nefrolojiye gittik böbrek için idrar örneği aliyorlar protein kaçağı böbrek ile sıkıntılar o bölüm de bakiyorlar
tarafından
Peki ya diğeri ne acaba bilginiz varmi
(4,293 puan) tarafından
O konu da bilgim yok yanlış bilgi vermiyim bizzat nefrolojiye gittim kizim rahatsızlığı yuzunden
tarafından
Smdi doktor bana bunlardan birine git dedi randevu çok zor bulursun dedi takip et araya birilerini kat dedi ama ben nefrolojiye birsuru randevu var diğerine yok onami acaba gitmem lazım anlamadimki
(4,293 puan) tarafından
Ben rica ettim üniversite de tedavisi sürdü zaten sürekli randevulari takip ettim ölesi gittim
tarafından
Nefroloji var diğeri yok
-Reklam-
0 oy
(622 puan) tarafından
Nefroloji böbrek ile ilgili bide idrar enfeksiyonu gibi onlarla ilgili endokrinoloji de tiroit bezi ile ilgili 
tarafından
Smdi ben nefrolojiye yarına randevu buldum demekki kolay bulunuyor ama diğer tarafa 9 nisana kadar yok aklım karıştı ben tansiyon icin gidice.
(622 puan) tarafından
Endokrinoloji zor oluyor randevu bulmak çok geçmiş olsun ben hamileyken tiroit bezinden dolayı gittim ordan biliyorum
tarafından
Doktor bana çok zor bulursun takip et ara acilden gir ondan snra araya birilerini kat dedi ben nefrolojiye anında aldım acaba diyorum endokrinoloji yemi gitmemi istedi neyse hele bir ona gidem olmadı onada alır giderim
(622 puan) tarafından
Sabah erkenden git alırsın randevu yu
tarafından
Yarın oraya gidince sorucam srtk

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.
22 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu

403,371 soru

12,082,540 cevap

36,359 kullanıcı

...