0 oy
391 göst.
Aile kategorisinde (748 puan) tarafından

image

kizlar bunları ayrı ayrı almıstık muslin örtü vekledigimden ufak çiktı bnde boyle degerlendirdim işe yara mı sizce .bebeklerinizin uyku arkadaşi var mi?varsa nasıl alıstırdınız?

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Uyku arkadaşı yok kendi kendjne uyuyor şükür 
tarafından
Bu salıncaklar varya tam yatarli onda uyurdu gündüzleri orda yatardı besigine koyduğum an uyanirdi sonra ayakta salayayim dedim ayağım felç oldu. Yatırdım besigine o kalktikca ben yatırdım ağladı etti uyudu. Akşamına gene yatırdım tulum giydirdim ettim ee ee yapcaz dedim ama hep yanında kalıp ninni söylüyorum. Alıştı hemen döne döne uyuyor
(748 puan) tarafından
Evet o yontem cok etkili ama kiyamiyoruz ya kiyacam ama biraz daha buyüsün .büyügüne kiyamadim ama hala çekiyorum oysanı en fazla 10 15 dakikalık bir iş
tarafından
Sana yemin ederim ilk yaptığım gün gündüz uykusunda 15 dakka zirladi fazlası yok sonra alıştı şimdi kendisi gidiyor besige uykusu gelince okadar rahatladimki . Geçen anneme gittim kalmaya başkasının evinde nasıl olmucak kendi kendine uyumaz dedim ama yatırdım gene ninni söyledim üç gün kaldım asla sorun çıkarmadı hep kendisi uyudu dene sende hem uyku düzenleri oturuyor uzun uyuyorlar
(748 puan) tarafından
Insallh yapicam 3 ayligizz iki gundur 2gece 2 lere kadar aglio artik atak mı ne bilmiyorumm suanda salliyorum asla sallnmiodu biraz agladi almadim suss tu bakalim uyicakmi
tarafından
Her agladigin da alınca da alışıyorlar inşallah başarılı olursunuz canım ya rahat edersiniz ikinizde
-Reklam-
+1 oy
tarafından

image

kizimin bu baya alıştı 
(748 puan) tarafından
Cok güzel yaaa masallh alismista .ogluma yaptim kizimda istio bi örtü daha var ama kafa olarak ne uydursam die suaunuyorum birakmio kardesine
tarafından
Tavşan kafası yap kuzum bu şekilde
0 oy
tarafından
Benim oğlan battaniyesi olmadan uyuyamaz. :) 

Güzel olmuş eline sağlık.
(748 puan) tarafından
Tessekkur ederimm.nasıl alıstı bnmde yegenim 3yasında kendi kendine uyur alir yastik battaniye .kizim 26 aylik ve asla bnsiz uyumuyor 3 aylikda bebem var kafayi yiycem
0 oy
tarafından

Yanına koydum hiç ilgilenmedi benim oğluş valla :)

0 oy
(44,928 puan) tarafından

Benimki ayağımda az bı sallım hemen gidiyo zatenn:D

(748 puan) tarafından
Masallh heryerde soylemee nzara glir ;)
(44,928 puan) tarafından
Sjksjkfgdk
0 oy
tarafından

Battaniyesini uyku arkadaşı yapmış uyanıkken bile kocaman battaniyeyi surukleye surukleye geziyor adını da bade  koymuş:D Onu koklayarak uyuyor o olmazsa hayatta uyumaz

(748 puan) tarafından
Naail o kivama geldi peki
tarafından
Bilmiyorumki kuzum 1 ayliktı yüzünü kapatmadan  uyumuyordu kendi alıştı
0 oy
tarafından
Benimki battaniyesi var uykusu gelince onu alır hemen küçükten beri
(748 puan) tarafından
Kizim 26 aylik ama dogdugundan beri uyku nesir bilmez gece yarilarina kadar ayakta hicte yorulmazz .boyle seyler görup duydukça hayret ediyorum maaallh cok sanslisiniz cunku uyku büyük problem gercekten hayatin akısını okadar olumsuz etkiliyorki anlatamam.korkuyorum oglumda oyle olacak diee
tarafından
Kuzum benimkide çok zor bir çocuk öyle dedigime bakma seni çok iyi anlıyorum ben birdaha çocuk düşünemiyorum o derce yani battaniyesi ve emziğini hiç bırakmaz benimki bağımlı resmenn
(748 puan) tarafından
Malesef bnmkiler emzik tutmadı
tarafından
Bir açıdan iyi ama şimdide benimki emziği nasıl bırakacak ben onu düşünüyorum sabaha kadar fırt dört emiyor bu sorun olur mu bilmiyorum da
0 oy
tarafından
Benim tülbentimle sarılır  uyur kokum var galiba baya alıştı ☺️❤
(748 puan) tarafından
Nezamn basldiniz alistirmaya 3 ay cok mu erkn alistirmk icin
tarafından
Valla bende o siralar veriyodum eline şuan  7 ayi bitiyo baya birakmiyo uyurken  veriyorum  eline kokluyo ☺️
(748 puan) tarafından
Tamamdır ozamn başliyorum bnde
tarafından
Başla  kuzum ver oynar alışır

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 210 göst.
0 oy
7 cevap 153 göst.
25 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 335 göst.