0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,238 puan) tarafından
Uzun olabilir kızlar simdiden hakkinizi helal edin. 

20 haftalik hamileyim korunmaya ragmen igneye ragmen hamile kaldım. Planlı bir gebelik degil yani ama aldirmayi felan asla dusunmedim. Ama ogrendigim ilk gunden beri de erkek oldugu icime dogdu sanki  ama kiz da olsa erkek de olsa icimde oyle bir his var ki kucagima alamicakmisim gibi hissediyorum. Psikolojik olarak çökmüs durumdayım. Cevreden gelen baskı yinemi hamilesin 3.cocuk felan gibi. Allah razi olsun eşim  her konuda destekcidir. Ama hamileligi ilk ogrendigim gunden beri cok mutsuzum  Babam hamile oldugumu bilmeden once ruya görmüş  beni hamile olarak ve erkek oldu diye kurtaj olcami gormus anneme sormus felan hamile mi diye evet demis boyle boyle rüya  gordum demis. Annemde agzindan kacirdi bunu ogrendigimden beri icim hep karamsar neden boyle oluyor bilmiyorum. Surekli agliyorum  bunlari yazarken bile agliyorum. Dertlesmek istedim. Hakkinizi helal edin. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Offf bacım aklıma benim hallerimigetirdin ama sana anlatmayacam ne yap biliyor musun bol bol dua et ve kuran oku rüyalar illaki çıkacak diye bir şey yok üzme kendini hamilelikten olur öyle 
(1,238 puan) tarafından
Plansiz istem dısı oldugu icin mi diye geliyor aklima.bilmiyorum psikolojik olarak çökmüs durumdayım gercekten
tarafından
Olabilir ama şükredin :( Rabbim rızkıyla yolluyor her bebeği merak etmeyin ve milleti de defedin gitsinler
(1,238 puan) tarafından
Insallah canım sagol Allah razı olsun.
-Reklam-
0 oy
(2,862 puan) tarafından
Kalabalık aile çok severim ne güzel :) gebe kalmak zorlaştı insanlar doktor doktor geziyor Allah sana doğru yoldan çocuk vermiş mutlu ol bence ister 4 yaparım ister 1 tane kimseyi ilgilendirmez.  Benim de annem çocuğa karşı ***** mısınız der benim bir tane evladım var ikinciyi düşünüyorum bu ay Allah isteyen herkese versin rıskıyla gelir o bebek . Sağlıksız vs düşünme ikili testler falan normal çıktıysa korkma gebeliğin yarısı bitmiş bile.. mutlu ol lütfen senin adına çok sevindim :)
(1,238 puan) tarafından
Saglikli suan cok sukur dün kontrolum vardi  ama zaman olarak hazir hissetmiyordum daha yoksa ucuncu cocugu elbet istiyorduk  hormanlardanmidir nedir hergunum aglamaklı geciyor hep kotu seyler geliyor aklıma şeytan ugrasip duruyor. Yorumun icin cok tesekkur ederim allah razi olsun canim.
0 oy
(12,513 puan) tarafından
İlk olarak ne yaparsak yapalım onu bize emanet eden de alan da Allah. Buna inanıyorsak hiçbir şeyin önemi yok. Falanca ne demiş o ne demiş bu ne demiş asla umrumda olmaz. Kime ne??

Bende 23 yasındaym ve 3 ye hamileyim plansız oldu aynı şekilde. Çok üzüldüm başta nasıl yapıcam ne olacak diye. Sonra üzüldüğüme üzüldüm. Tövbe ettim. Sadece hayırla doğup büyümesi için dua ediyorum. Sende sadece böyle dua et bence.. Onu bize Rabbim emanet etti ve biz Anneyiz.. Güçlüyüz. Kadınız..

Böyle kötü şeyler düşünme.. Hep güzel düşün ve dua et. Şükret.. Her şeyin ilacı. 
(1,238 puan) tarafından
Yapicam denicem boyle mutlu olmaya calisicam  tesekkur ederim allah razi olsun
(12,513 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun :)
(2,749 puan) tarafından
Sareeslem aynı beni anlatmissin valla kendimi okudum sanki 23 yaşındym ve hiç planda olmayan 3.cocgma hamileym bende başta çok günahkar oldum isyan ederk ama şimdi bi an önce kucagma alıp buyutup ablalarinin arasına karissin istiyorum :)
(12,513 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı böyleymiş canım ☺️ sağlıkla doğup büyüsünler inşallah :)
0 oy
(22 puan) tarafından
Aynı durumdayız 20 haftalık hamileyim ben de 3. Gebeliğim bir oğlum bir kızım var. Öğretmenim. Gören soruyor ilk mi 2. Mi diye 3. Diyince çok şaşırıyorlar oğlun da varmış kızın da diyorlar kaynanamgil kendi ailem bile kimse istemiyordu. Sezeryan yerinde sıkıntı vardı tedavisi sezeryan gibi amaliyat olmak dedi drum kısırlık sebebiymiş bir de ben de korunmayı bırakmıştım 1 yıl önce madem amaliyat olacaksam bebek olsun bari dedim. 1 yıldır olmuyordu. Ben de hiç beklemiyordum testte çıkınca şok oldum ağladım sanki doğmuycak gibi hissediyorum erkek olacak inşallah isim bile bulmadım daha hiç heyecan yok içimde kendimi suçlu hissediyorum çok ama elimde değil hiç içimden gelmiyor eşim istiyor çok seviniyor ama
(1,238 puan) tarafından
Ayni durumdayiz maddi yönden hicbir sıkıntimiz yok cok şükür  esimde istiyor tabi saglikla gelsin diyor ama sıkıntı bende rabbim hayirlisini nasip etsin insallah cumlemiz icin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
11 cevap 178 göst.
0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 31 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu

381,742 soru

11,428,405 cevap

34,988 kullanıcı

...