0 oy
444 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (783 puan) tarafından
Kades uygulaması yükleyin 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben yükledim 
(783 puan) tarafından
Iyi cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kullanma noktasına gelmeyiz inşallah bende de var ilk zamanlarında hemen indirmiştim
(783 puan) tarafından
Insallah bilmeyenler bilsin diye actim postu canim ins gerek.kalmaz kimseye
tarafından
Amin inşallah iyi yapmışsın canım
+1 oy
(1,550 puan) tarafından
Oğlumla yaşıyorken yüklüydü. Evlenince sildim nasıl olsa evden de çıkmıyorum  virüsten 
(783 puan) tarafından
Fitil attım eczaneden aldim surupda varsi ihlamurda verdim atlatırız alıştım artik
tarafından
Allahım acil sifa versin bagısıklıgı düşük demekki cocugum bana cekmez inşallah benimki zayıf baya her kış hastalıkla geçerdi hamileliğin bu yönünü sevdim yükseldi sanırım hasta olmadım
(783 puan) tarafından
Amin canim yok kiz salgin varmis bu aralar bizim burdaki cogu bebe grip zaten bebek bakim postlara baktigimda cogu gripti geldi bizide buldu bide zaten biliyorsjn pandemiden dolayi bayadir evden cikamadim 4 gun once ciktim guzeldi hava kapti orda sifayi neyse olacak o kadar saglik olsun da ,canim sen hamilemisin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kiz
tarafından
Aminn inşallah evettt 22 haftalık heyecanla bekliyoruzz ilk acısına tatlısına herşeyine şükrediyo insan anne olmak cok farklı bişeymiş başkası için bir sabrederiz iki en fazla 3 ama onun için herşeyi yaparım aşılara gidince ne var ağlıyosunuz diyodum ağlamayın aşı iyi olması için felan simdiden benim içim gidiyo nasıl götürücem aşıya diye :)
(783 puan) tarafından
:D dogrudur canim
+1 oy
(7,479 puan) tarafından
Zaten telefonda yer yok gerek olmaz insaAllah bacim:))
(783 puan) tarafından
Insallah kiz : D
0 oy
tarafından
Ben yüklemedim 
(783 puan) tarafından
Ins hic ihtiyac duyulmaz cnm
0 oy
tarafından
Gerek yok cok şükür kimseye de olmaz ins
(783 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(272 puan) tarafından
O ne kız ilk kez duyuyorum 
(6,073 puan) tarafından
Şiddet gören kadınların kurtarıcısı polis karakoluna uyarı gidiyor kapında bitiyorlar
(272 puan) tarafından
Heee anladım canım sağol
0 oy
tarafından
O nasıl bir uygulama 
(783 puan) tarafından
Kadin destek hatti siddet gören yada baskasina siddet uygulandigini gördüğünüz de kades uygulamasina bastığınızda en yakin polis geliyor
tarafından
Anladım cnm. Şiddet gören birini görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor çok korkuyorum valla.direk eşimi çağırıyorum bu tür olaylarda. Allah kimseye göstermesin inşallah
(783 puan) tarafından
Inş canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 466 göst.
0 oy
7 cevap 351 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Berna65 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 743 göst.
13 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu

414,281 soru

12,467,632 cevap

46,963 kullanıcı

Kategoriler

...