0 oy
1,719 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından

Kızlar beni bilen bilir belki bn küfür sevmem zaten bi kaç kerede küfürlü kişilerde sert çıkışmıştım bnde bende değildi Tuğba K bakma lütfen ben şimdiye kdr yapsam yapardım n zmndır buradayım niye böyle pis bişey yapayım herkeste yargılamış çook üzüldüm hakkını helal et kırıldıysan özür çok üzgünüm... :(

29 Cevaplar

+10 oy
(12,778 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Açık ve net diyeyim inandım mi kuzenin old hayır ama insanlık ve büyüklük bende bizde kalsın bu da ders olsun bana Admine küfür edenlere hakaret edenlere 

Hak hukuga gelirsek namusuma kadar dil uzatmak karaksizliktir burda bı ton kişi şahsıma hakaret etti (kimsenin onuruna gururuna namusuna durduk uere küfür hakaret etmedim bı çok kişi ile kavga etsem de prg yansitmadim kimse korumadim kimseyi üstün tutup görmemezlikten gelmedim herkese eşit davranmaya çalıştım )  bı kişi bile bu kadar damarıma basmadi mahkeme götürsem inan az da olsa tazminat alırım ama çoluk çocuğun rızkını alacak kadar vicdansız değilim  kuzenin bile olsa Allah'a havale ederim allah ile  kul arasında   gerisi beni bağlamaz ben kendi ve kişiliğime bakarım 

Hayırlı geceler 
(6,922 puan) tarafından
Azo burda uzun süredir varm ne kimse ile bir kavgam oldu nede engel uyarı aldım senden ..demek ki uyarı engel alan şahıs sorun sende durduk yere kimseye bişey demez kimse.. çok ayıp ya ne akla hizmet taa namus ya namus .. bnde kaç kişi ile konuştum boşu boşuna hakaret laf edecek yer aramyn sana yazılmış yada diğer yönetici olanlar yorumlarina da denk geldiğim şeylere kaç kere yazdım yapmayn etmeyin diye.admine bile laf edenler gördüm yazdım bı baktım adminde görüp yazmıştı hatta o derece:D  ama snle sohbet muhabbet birşeyim bile yok.. savunma fln dgl yani doğru olan tektir ben yanlıs birşey yaptığını görmedim yorum yaparken bile hep ılımlı yaklaşır bu kız üzmeyin bu kızı ☺️☺️❤️
(25,224 puan) tarafından
Gelin size sütlaç ısmarlıyım tatlı yiyelim tatlı konuşalım :D
(12,778 puan) tarafından
Allah razı olsun yani gerekli olmadığı durumda aşka rahatsız etmem msj atmam baktım haklı kibarca yazıyorum ama bazıları öyle değil çok arsız kavga da etsem bura bilmez bana küfür edenler de diğer yerden de ediyo
(12,778 puan) tarafından
Diyet yapacam baci sütlaç deme
(25,224 puan) tarafından
Off senide diyetçilerin arasında kaybettik desene
-Reklam-
+4 oy
tarafından

Senin yerine kocan küfretmiş olmalı hıhııı haklısın sen yapmadın ölülerde sanıyoki diriler her gün helva yiyo

tarafından
Ahshsjdj :D hemde cevizli :D
(47 puan) tarafından
Ahahahahah tuttum bu sözü artı atabilsem atardım ya
tarafından
Tövbe estağfurullah yaaa çevir gazı yanmasın
+4 oy
(9,655 puan) tarafından
Nasrettin hoca nin da dediği gibi... YA TUTARSA :D
(7,486 puan) tarafından
Kiz eskiyi birak gulsenin dedigi yaa tutarsaaa ya tutarsaaaa ya tutarda biri denk gelirse :D hobaaaa hadi oturmayami geldin canim:D
(9,655 puan) tarafından
Dhfhhdhfh:D bak bu gece fena forumundasın he :D
(7,486 puan) tarafından
Ay sorma balim ya esim bugun sehir dışına cikti p.tesi n kadar yok. Oh dedim 5 gun erkenden uyuyup dinleneyim dedim sonuc hala burdan cikamadim. Esim olsa çoktan uyumuştum;D
(748 puan) tarafından
Ne olduki kizlarr ben anlamadim
+3 oy
(5,221 puan) tarafından
kız kuzenin mi yazdı yoksa :D
+3 oy
tarafından
Çok eskimedi mi bu kuzenim yaptı olayı :)
+1 oy
tarafından
Yürü be hayatimda böyle R görmedim :D tamam inandık sen degildin 
tarafından
Geri vites kaymak gibi maşallah :D
tarafından
Rahimem nasılsın görmüyorum snei ne zamandır
tarafından
Nasıl olayım kuzum girmiyorum pek ama bakıyorum da olaylar olaylar gözüm kapalı yazıyorum bu gecr
tarafından
Olay olmuş evet aman boşver hadi yat
tarafından
Kız uykum gelmiyo yaa:)
+1 oy
(4,907 puan) tarafından
Korktun mu noldu

e kimdi  onları yazan
+1 oy
(1,329 puan) tarafından

Senin gibi biri vardı öldu diye post açtilar çok uzun sürmeden AA o ben değilim kim yaptı bilmiyorum iyide senden başka buraya senin telden kim girebilir aklımda sorular sorular :ermm:

(874 puan) tarafından
Ay bide o vardı sevgiye aç insandan herşey beklenir. Ekmek degilki ye de doy.
(3,528 puan) tarafından
Haha onda da telefonun imailine bakmışlardı da aynıydı ya buda öyle bişey yapmış önce yapıyorlar sonra vay efendim ben değildim
Bu arada olay ne ben kaçırdım☺️☺️
(874 puan) tarafından
Bende özür postlarından anladığım kadarıyla küfürlere şahit olmadım fakat onca kişi bu bayan kendini açık etmeden nur89 küfür etti demişti. Sonra o ben değildim diyor işte
(3,528 puan) tarafından
Tövbe yarebbii
(1,329 puan) tarafından
Hakaret nedir ya benden küçük bile olsa haklida olsam konu uzamasin diye özür diler konuyu kapatırım ben admin yerinde olsam asla cekmem davami bir şekılde ders verilmeli sanal diye elini kolunu sallayarak hakaret edemez kimseye
(3,528 puan) tarafından
Aynen öyle canım klavye başına geçen delikanlı oluyor
(874 puan) tarafından
Kocasına eltisine görümceye kaynanaya ses çıkarmayan dayağa susan her lafı yiyip kendini savunamayan kadınlar burda özgüven provası yapıyor kimliği açık etmiyorum sanıyor.... Korkaklık değil de ne bu....
(1,329 puan) tarafından
Kalp kırmak kabe yıkmak kadar günah TIR nereden biliyorsun kırdığın kalbi Allahın en sevdiği kalp olmadiğini Allah muhafaza
tarafından
Kız o kadının kaynanasını amma beddua etmiştim Allah affetsin :D neyse günahı onun boynuna üzülmüştüm sonuçta duygularımla oynadı hayinn tavukk
(3,528 puan) tarafından
Beddua etme kuzum Allah muhafaza döner dolaşır seni bulur. Allahın dan bulsun de geç boşver çok ta şey etmemek lazım☺️
(874 puan) tarafından
Gülcan hepimiz beddua etmesekte günahını aldık kadının.  Yok sensiz mutlu ağlamıyor alıştı diye diye postuna msj atılsın popüler olayım diye uğraşmış hasbam numarasını verdiğini unutmuş kadına
tarafından
Hakket bacım yaaaa
0 oy
tarafından
E senin adınla.kufur edilmisti
0 oy
tarafından
Noldu kız ....
(12,778 puan) tarafından
Bana küfür edildi klasik şeyler cnm
tarafından
Neden peki hiç böyle görmedim seni:(
tarafından
Okudum şimdi azo ayıp etmiş ya küfür etmek nedir mahkemeye vercem dedin diye g.tu tutuştu hemen geri yaptı ayıp ya üzüldüm senin adına

Kız kaç kere kavga ettim hiç küfür etmedim sana bunlar nasıl hemen parlıyor jsjjsjs
(12,778 puan) tarafından
Kufurun kavganın  bi adabı olur kavga yansitmam bu ana avrat sayiyodu
0 oy
tarafından
Bacım kim yaptı o zaman senin hesabından. 
(7,095 puan) tarafından
Ben kacirmisim ya ne oluyo bu gece buralarda kiz beni aydinlat
0 oy
(8,081 puan) tarafından
Ay olaylar olaylar 
0 oy
(5,594 puan) tarafından
Olayı anlamayan ben
(5,594 puan) tarafından
Valaha bende aynı şekilde acaba ne olmuş
tarafından
Çatladım gece meraktan resmen
(5,594 puan) tarafından
Hahha kız Yorumlardan gördüğüm kadarıyla küfür  filan etmiş galiba ya da hesabınadan etmişler
tarafından
Normalde uyumam o saatlerde birşey olmaz bir uydum olaylar olaylar :))
(5,594 puan) tarafından
Kız bende uyanıktım ama bebekten dolayı giremedim
0 oy
(874 puan) tarafından
:)) mahkemeye verilmemek için mi bu çaba 
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Ne oldu bn anlamadım cnm
(874 puan) tarafından
Hanımın hesabindan küfürler edilmiş ben değilim diyor az önce biri daha özür diledi n
Mahkemeye vermiş admin sanırım tutuşan özür diliyor bizim adımız neden karışmıyor bu işlere
(3,168 puan) tarafından
Yaa ama anlamıyorum şu editörlere admine neden küfür ediliyor onlar işlerini yapıyor bana hiç inandırıcı gelmedi benim Tlfonum niye kimse almayıp küfür etmiyorki
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ufak atta civcivler yesin tırstım deniyorsunda 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Kuzenim yazmış de bari :)
0 oy
tarafından
Önce yapıyorlar sonra ben değildim diye özür diliyorlar 
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Senin hesabinda nasil yazılıyor ozaman. Erkeklerin ben degol arkadasim bakti dedigi gibi:D arkadasin mi yazdi canim
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Senin hesabından acılan postları acaba kim ne için acto ki 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 672 göst.
11 Mayıs 2024 Aile kategorisinde duygu_22 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 221 göst.
0 oy