0 oy
1,719 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından

Kızlar beni bilen bilir belki bn küfür sevmem zaten bi kaç kerede küfürlü kişilerde sert çıkışmıştım bnde bende değildi Tuğba K bakma lütfen ben şimdiye kdr yapsam yapardım n zmndır buradayım niye böyle pis bişey yapayım herkeste yargılamış çook üzüldüm hakkını helal et kırıldıysan özür çok üzgünüm... :(

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ehliyetin varmı kız varsa nerden aldin ben hayatımda böyle.geri vites görmedim :D
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Yusuf yusuf etceğini bilerek eğer sen yaptıysan neden yani?
0 oy
(748 puan) tarafından
Noldu kii m.ettim
0 oy
tarafından
Gwrcekten bi kadina yakismayacak konusmalar
0 oy
(228 puan) tarafından
Ya bu programın amacı ney sizler neler yapıyorsunuz içinizdeki kötülüğü hırsı fesatligi bitirin ya burda birbirinizi tanımıyorsunuz bile biraz saygı yapmayın sizde üzülüyorsunuz sonra 
0 oy
(580 puan) tarafından
Sjsjsjsjsj sıkma canını 
0 oy
(845 puan) tarafından
Dün o kadar atıp tuttun yazık çok yazık hayatım boyunca hiç küfürü sevmedim hele birde bayan bayana ediyor en büyük saygisizlik hep derim bayan bayanın düşmanı çekemez ben burda yorum  yapınca bile aynı düşüncede değiliz bakıyorum tepki yorumumu gizliyorum yinede münakaşa ya girmiyorum en ufak şey insanın kalbinin kirilmasina yeter çünkü ama kuzenin dahil olsa demekki kendine saygısı hiç yokmuş mahkeme için geri vites atıldı ama insanın en büyük mahkemesi vicdani merhametidir...
0 oy
tarafından
Neler olmuş yine kaçırdım 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 672 göst.
11 Mayıs 2024 Aile kategorisinde duygu_22 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 221 göst.
0 oy