Eevet her bebek bir değil tsbiki ama. Bebek bakmak basli başına zor zzTen kimss diyemez ki benim bebeğim kolay büyüdü. 3 ay olmus artik sende tek basina bakabilmelisin bebeğine . benim bebegimde 3 aylik. Szeryan dogum yaptım. Annem kaldim 15 gun . o gitti 40 imiz cikana kadar Allah'ım bin kez razi olsun eltim geldi. Çünkü benim bebegimdecook zor ve kolık bir bebek. Ustelik göğsümun ucu da yoktu annem gidnee kadsr gogsumu bebegetuttturmaya calistik hep. 40 bitti eeeltim istediginiz kadar kalırım dedi. Zorlaninca ara dedi. Eger her skistigimda cagursaydim bu kadar kolay alışamazdim. Çünkü sagolsun evimi temizledi , onume yemeğimi getirdi. Dusun yani hazır onume gelen yemegimi bile yiyemiyordum ccocuktan o da o halimi görünce dedi zaten haziri yedirmiyo sana tek kalırsan ac kalırsan Sutun.gider dedi. Ama Dedim bu çocuğa ben tek bakacağım sonucta. Rahata alsiirsam sonra zorlanirim, ne kadsr erken adapte olursam o kadar iyi ddddim ve o günden sonra eltim sadcee bebegimi sevmeye geldi.coksur simdi evimi de temizliyorum. Yem3gimi de yapıyorum. Bebegime de bakıyorum. Aks.Aks esim gelince de birwz olsun ona verip bile bardsk kahve icp kendime vakit ayiriyorum
Sende kimseyle igrssma ke din adapge olmaya bak bnc bian once. Ben esimle bile zitlasiyorum.bebek bakımı konusunda birde kaynana hic cekilmez. Benim kaynanam yok ama cekilmez yani