0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
17 aylik oğlum kızlar normalde emerek uyyodu ama bı haftadr felan ayagmda salliorm ara ara memeden kesince emmese uymaz diye sallamak istedim dogrumu yaptm

11 Cevaplar

0 oy
(4,725 puan) tarafından

Ya ben kendimden örnek vereyim, kızımı emerek uyutuyorum eşimde kolunda sallıyor. Ve o uyuttugunda daha uzun uyuyuor çünkü emerek uyuyunca hep meme arıyor :'( 16 aylık benimkide

tarafından
Evet bide uykuya geçişi geç oluyor uyyo ama memeyi birakmio yarım saat ben çekince uyanio mesela sanrm sallamak iyi ya
-Reklam-
0 oy
(28,861 puan) tarafından

Yani doğru yapmışsın memeden kesmek zor olur yoksa

tarafından
Bide memede uyuyunca uykuya gecisi zor oluo uyyo ama memeyi birakmio ben çekince kalkio hemen
(28,861 puan) tarafından
Sallamak daha iyi
0 oy
tarafından
ben doyuruyorum hafif kucağımda sallıyorum sonra beşiğine koyup hafif beşikte de sallıyorum dalmış oluyor 
tarafından
Kaç aylik canım benimki besikde yatmio bide
tarafından
daha küççük 9 a girecek
tarafından
O zmanlar bizimkide öyleydi:)
0 oy
tarafından
Hıc bırısı canım sabret ve destegı bırak
tarafından
Nasıl becercemki
tarafından
Sabırla canım ilk al yatagına sakinlestır sırtını oksa bir sure boyle alısır sonra kendi kendine dikerek uyumasını bekle
0 oy
tarafından
Başka yöntem bul canım sallanmaya alışınca da devamlı ister 
tarafından
Yanına yatip ikisaat beklemem lazım bide öyle uyyo
tarafından
Emzirip beşiğine yatırsan ağlıyor mu
tarafından
Kalkio arkama gelio:)
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ayakta sallamak yerine yaninda yatarak uyutursanız memeden kesince de sallama derdiniz de olmaz
(2,458 puan) tarafından
Emdiği için uyanıyordu tabiki canım o zaman emzirerek uyutuyordum geri. Ama şuan memeyi bıraktığı için kârım gece hala kendi kendine uyuyor. Memede uyutsaydım ilk uykusunu şuan zorlanirdım ya da ayakta sallayarak uyutsaydım
(612 puan) tarafından
Anladım canım. Bişey daha sorayım sana çok sordum ama. Biz gece beslenmesini kestik. Gündüz emiyor ama sallayarak ya da kucakta pışpış la uyuyor. gece uykusuna da kendi kendine geçiyor artık bazen 1 saati bulsa da. Gece uyanma sıklıkları ne zaman azalıyor?
(2,458 puan) tarafından
Ben tamamen gundüz de kestim dediğim gibi 4 günün sonunda tamamen unuttu kesintisiz uyuyor dedim ama 1 ay olcak nerdeyse, bazı geceler hala uyanıyor. Tabi bu memeden olduğunu sanmıyorum. Biraz alışkanlıktan olabilir, biraz da bi yerimi aģrıyor acaba diye düşünüyorum
(612 puan) tarafından
O endişe bende de oluyor bazen bir yeri arıyormuş gibi uyanıyor ** ağrısa geri uyutamamam lazım. Anlayamıyorum ben de bazen
(2,458 puan) tarafından
Pişiği olduğu zaman sanırım idrarı yakıyo aklıma başka bişey gelmiyo çünkü gündüz hiçbir şeyi yok
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Sallamaya bi alisirsa çok kötü saatlerce salladigimi bilirim sakin yapma alosana kadar yat yanına sonra kendiliğinden uyur 
0 oy
tarafından
Benim ki emerek uyurdu..hiç sallamadim..kuccukken.omzumda uyurdu .emzik tutmadı meme bağımlısı oldu..geceleri meeme ağzında olmadığı için çok sık uyanirdi..memeyi kestik gece uykuları deliksiz oldu..yanına  yatar sarilirdik ninni söylerdim uyurdu..sllamakta aynı şey canım sallamayo bıraktığın an uyaniyolar onu biraktirmak.daha zor ..17 aylık olmus memeyi kesince  gece de rahat uyur
0 oy
tarafından
Büyük kızım emerek uyurdu küçük kızım sallanarak uyuyor emzirerek uyutmak çok kolaydı sallamak tam bir eziyet artık kendi kendine uyusun diye uğraşıyorum ama inat alışmıyor 
tarafından
Bizmki ayakta hemen uyyo sallanmak istemese emerjk uyyo
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Desteksiz uyutmak bence
tarafından
Onda becereblrsek iste
0 oy
tarafından
Bana göre 17 aylık bı bebeğin kendi kendine uyuma vakti çoktan gelmiş bile
tarafından
Nerdeee nasıl yapicam da bilmiyorum hosta

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
8 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 276 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 332 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,187 göst.
5 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,758 puan) tarafından soruldu

406,465 soru

12,189,077 cevap

36,707 kullanıcı

...