0 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
Arkadaşlar kanama var pıhtı şeklinde. Ama değerlerim yükseliyordu dün 64.94'dan 84 çıktı yarın yine kan verecem. Dua edin lütfen dış gebelik olmasın kasiklarimda bazen batma oluyor niye böyle :(( Hamilelik olamaz artık dimi kanama olduğu için ne olur dua edin Dış gebelik olmasın 

6 Cevaplar

0 oy
(2,461 puan) tarafından
Kanama oluyor doktora gittin mi
(166 puan) tarafından
Gittim doktor kan ver cuma yükselirse bakarız dedi kimyasal olabilir dedi ama değerler yükseliyor. Bilemedim ilaç kullanma sağlıksız ise atar dedi. Değerler yukselneden bisey yapamayız dedi :( değer yükselirse e kan akıyor dış gebelik korkutuyor beni. Dua edin lütfen
(2,461 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun doktora gittin mi?
(166 puan) tarafından
Gittim doktor kan ver cuma yükselirse bakarız dedi kimyasal olabilir dedi ama değerler yükseliyor. Bilemedim ilaç kullanma sağlıksız ise atar dedi. Değerler yukselneden bisey yapamayız dedi :( değer yükselirse e kan akıyor dış gebelik korkutuyor beni. Dua edin lütfen
tarafından
Sen yinede dikkat et ağır seyk r kaldırma su iç bol bol gerçek hamilelik olabilir...
0 oy
tarafından
Dış gebelikte genelde erken dönemde kanama görülmüyor yüksek ihtimal kimyasal gebelik senin durumun canım kendini korkutma diş gebelik falan diye 
0 oy
(1,169 puan) tarafından
64 den 84 e yükseliş 2 gün sonra olduysa az olmuş canım 
(166 puan) tarafından
Yok canm 24 saat geçmeden 84 çıktı. Gece sonuç öydi sabahında doktora gittim 84 çıktı
0 oy
tarafından
Sanki değerler az yükseliyor gibi geldi bana. Dış gebelik değil de kimyasal olabilir. Onda da değer yükselir
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Kimyasal gebelikte genellikle kanamadan sonra değerler düşmeye başlar dış gebelikte genellikle daha ileriki haftalarda kanama oluyor diye biliyorum ama hayırlısı kuzum bazı normal gebeliklerde de kanama olabiliyor sen içini ferah tut vardır bir hayır benim kaynanam eşime hamileyken 7 ay adet görmüş olabiliyor yani sen yine de dikkat et doktora gitmeyi ihmal etme 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 958 göst.
0 oy
6 cevap 288 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 463 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,625 soru

23,779,127 cevap

316,314 kullanıcı

...