0 oy
468 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (181 puan) tarafından
ben tuvaletteyken dolaptan almis geldigimde agladi gozune skmis elindede vardi hmen yikadim ama smdi biraz sis kizarik ovaladida smdi iyi yanmiyo heralde unuttu oynuyo ama cok tedirginim doktora gitmelimiyim param yok devlet hastanesi cok uzak taksiye falan binmek lazim o yuzden burada sormak istedim bisey olurmu telastan benimde sancim tuttu ne yapicami sasirdim

22 Cevaplar

+1 oy
(122,439 puan) tarafından
ambulans cagir baci
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hemen hastaneye gotur
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ambulansı arayabilirsin geçmiş olsun
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Ay geçmiş olsun gözü kötğyse ambulans cagır :(

(181 puan) tarafından
ambulans cagiricak kadar kotu degil sanki kizardi az sisti o kadar konusamiyo ama acisada soyleyemez ben ondan cok telas yaptim
0 oy
tarafından
Hasteneye  goturmelisin mutlaka:(
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Götür canım ambulans çağır ihmal etme yıkarlar gözünü bizim bir tanıdık adam lavabo açıcı sıçramış gözüne gitmemiş sonra ameliyat oldu göz bu en zararlı şeyi sıkmış birde 
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Sakin ol takipte kal sorun olmaz insAllah daha dikkat edin erişemeyeceği yerlere koyun çok vaka oluyor bu şekilde

0 oy
(776 puan) tarafından
Zehirlenme hatti var orayi ara doktor bagliyorlar ona bir sor 
0 oy
tarafından
Aaaa çok geçmiş olsun bir an önce gidin doktora ♥️
0 oy
tarafından
Ya k.bakma canımda gerçekten böyle durumlarda çok kızıyorum.size.bir kaç kişide daha.gordum..cocugun.gozune normal bulaşık deterjanı kaçmamış..yagcoz kaçmış..onu bir ocağa sık bakalım neler yapiyo..acısı geçmiş olabilir ama belki şuan az goruyo yaada zaamnla bozulcak göz bu..Allah korusun.bisiy olsa ileride çocuğa önemli değil diye goturmedim çocuğummu diyeceksin.komsu arabası.ambulans.bisiy yokmu oralarda ..yanıklarda ciddi yaralanmalarda.mutlaka.goturun..ven.bile iki.kere.kussun ertesi gün doktordayim..böyle erken teşhis konuyo.. 
(181 puan) tarafından
bu sekilde konusmana hak veriyrm ama benim durumun nasil biliyovmusun caresizligin caresizligi o kadr yani kaynanamlar sancidan olurken bile arabasini vermedi goturmedi taksi bekledim kendi ailem zaten yok gbi esim uzakta calisiyor komsumdada araba yok bahane degil diceksin belki ama yasayan bilir bende cocugumu dusunuyorum
tarafından
Ambulans cagir canım..ambulanskzlik bisiy gorunmuyo diyosun..bak kimseyi kolay kolay yargılamam..ama.saglik konusunda sonra bisiy olduğunda en.cok.cani  yanacak kişide sensin
.her evladına.baktihinda.kesme yapsaydım keşke.etseydim.bos..muhakkak bir.skeilde götür bak.ben gözüm den çok çektim halada çekiyorum.kaliktsal rahatsizligim var ..o yüzden çok zor ondan birasda hassasiyetim..
0 oy
tarafından
Hastaneye götür canım 
0 oy
tarafından

112 yi ara bilgi al ilk önce sonra gerek duyarlarsa ambulans gönderirler çok geçmiş olsun 

0 oy
(3,212 puan) tarafından
Tadına bakmış olabilir mi? 112 yi ara sor bence. 
0 oy
(112 puan) tarafından
Hemen hastaneye git canım
0 oy
(50,781 puan) tarafından
saglik ocagi nasil.uzak mi yakin mi 112 yi arayip sor belki damla falan onerirler
0 oy
tarafından
Zehirlenme hattı var orayı ara geçmiş olsun 
0 oy
(20,213 puan) tarafından
Gözle temas ettirilmesi halinde acil gitmen lazım ne duruyosun canım çok tehlikeli
0 oy
tarafından
Ambulans cagir bu kadar zor olmamali yag coz doktu diyorsun biz bile elimiz degdiginde hemen yara oluyor elimiz yaniyor kucucuk cocuk gozune sıkmis
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Muhakkak gidin ya ne olur ne olmaz ihmale gelmez
0 oy
(12,611 puan) tarafından
Hastaneye git acilen ambulans ara çocuğun görmesi mevzu burada 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
19 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nrgz (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.