0 oy
231 göst.
Aile kategorisinde (899 puan) tarafından
Zor bir hamilelik geçirdim ailemin yanına gittim eşimden 6 ay ayrı kaldım.. evleneli 4 ay oldu hamile kalmıştım.. eşim gerçekten çok iyi bir adamdır.. ama doğumdan sonra telefonunu karıştırdım p.rno izlemiş evi ayağa kaldırdım ailesine rezil ettim çok ağladı bosanacaktim.. lohusalık psikolojisini bilirsiniz.. zor affettim.. doğum yapalı 7 ay oldu 7 ayda her seferinde paronaya gibi kurup kaldırdım telefonunu kurcaladım güven sıfır sinir krizleri vs rüya görüp gece eşime saldirmalar saymakla bitmez.. en sonunda geçen hafta özel bı kliniğe gittik.. ve gerçekten çok faydası oldu.. evet eşim çok iyi bir insan evden işe isten eve bensiz bı yere gitmez tek aktivitesi spor o da mecburi iş gereği kilo vermeli.. merhametli jestleri romantiklikleri çok şükür hepsi var.. ama bana yaptığını kaldiramadim.. aldatılmış hissettim.. intikam için ben de aynı psikolojiyi yaşatmak için p.rno açtım yanında .. sonuç yine bize oldu olan yiprandik.. artık bişey yapmaliydk bebeğimiz var onun psikolojisi bize bağlıydı.. iyi ki gitmişiz.. o kadar bilimsel anlattı ki.. tam sogumasam da rahatlattı beni.. eğer eşinizden uzakta kalmissaniz eşiniz bunu izlemisse iyi ki izlemiş dedi.. dolu bı tabanca her an ateslenmeye müsaittir tehlikelidir ama boş bir tabanca zararsızdır.. bu sizi incitmis olabilir ama erkek anatomisi çok farklıdır bunu dışarı atması gerekiyor kimisi hayal gücü yüksektir o şekilde yapar kimisi p.rno ile.. ama eğer eşin dese ki off keşke karım soyke olsa böyle olss evett bu duygusal aldatma olabilir... Ama amacı sadece bu hormonu atmaksa çok takılmayın iyi ki yapmış yapmasa o halde gezmesi farklı bir aldatma doğurabilir dedi.. ama eğer eşin yanında olduğu halde ilişki mümkünken p.rno izliyorsa sorarım sizi buna iten ne ??? Bu sapkinlga kayabilir.. çok şükür yan yana öyle bir şey olmadı ama benim lohusalık psikolojime  bu olaylar eklenince atlatamiyorum depresyona girdim güvenim kırıldı.. inşallah bır kaç seansla bitecek mutlu olacağız tekrar.. bu gibi durumlarda doktora gitmekten çekinmeyin gerçekten iyi ki gitmişiz diyeceksiniz... Size anne dost arkadaş yardım edemez burada biz edemeyiz ancak psikolojik destekler yardım edebilir çekinmeyin kararlı olun.. ama eşiniz gerçekten iyiyse ve ilişkiniz gerçekten kurtarılmayı hak ediyorsa..

4 Cevaplar

+1 oy
(677 puan) tarafından
Yanlis anlama ama 6 ay ayrı kalmışsınız o sürede illaki eşinin ihtiyaçları olacak ne bekliyordun ki başka? Onu izledi diye o kadar ortalığı ayağa kaldırmaya eşini rezil etmeye gerek yoktu.herseyi hamilelik ve lohusa psikolojisine bağlamayın.evet erkek anatomisi farklı o olay onlar için yeme içme gb çok gerekli bi ihtiyaç evet izlemesi yanlış ama  6 ay az bi zaman değil ve terapisti dediği gb başka kadına gitse daha mı iyiydi? Sen varken yapmamış v3 çok ilgili bir eş diyorsun o yüzden biraz toleranslı olabilirdin.ben bu kadar iyi olan bir insanı o şeyi izledi diye bu kadar kolay harcamazdim ve ailesine rezil etmezdim.
(1,808 puan) tarafından
Basına gelmeyen anlamaz bence bilmiorum ama bence büyük konusma insan o psikolojiyle öfke aninda herseyi yapar
(677 puan) tarafından
Başıma geldi ve inan çoğu kişinin başına geliyor.ama bu kadar öfke hiçbirseyi çözmez.
(899 puan) tarafından
Siz kaldırabilirsiniz ben kaldiramadim. O an aklıma farklı şeyler geldi lohusayim hormonal değişiklikler yaşıyorum.. Ve hâlen daha atlatamadim travma oldu bende kabusum oldu.. Siz keşke buna takılmak yerine ' ya evet çiftler asamadiklari bı durum olduğunda kesinlikle yardım almalı' diyerek destek saglayabilirdiniz..
-Reklam-
0 oy
(14,025 puan) tarafından
İnşallah bu krizi kolayca atlatabilirsiniz canım 
(899 puan) tarafından
İnşallah.. travma oldu maalesef sokakta bile onami baktın buna mı baktın diyorum terapisiz geçmez..
0 oy
(4,101 puan) tarafından
Keske bende gitsem psikologa gercekten her insanin ihtiyaci var bence:(
(899 puan) tarafından
İmkan varsa mutlaka gidin..
0 oy
tarafından
Son cumle cok dogru eşin iyiyse. Uzmandan yardim alarak cok iyi yapmışsınız. 
(899 puan) tarafından
Kesinlikle.. eş önemli.. doktor da öyle dedi zaten kurtarilmaya degmeseniz avukata yönlendirirdim..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 185 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu
+16 oy
35 cevap 875 göst.
26 Ocak 2022 Aile kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu

379,250 soru

11,352,122 cevap

34,823 kullanıcı

...