0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde (805 puan) tarafından
Kizlar fikrinize ihtiyacım var artık gerçekten bu durum beni çok üzmeye başladı konu şöyle benim bir eltim daha o büyük gelin ama aynı yastayiz neyse benim kaynanam ne olursa olsun onu hep benden daha üstün görüyor bu durum gerçekten beni üzüyor aynı dairede oturuyoz ben 1 katta eltim 2 kaynamam 3 katta oturuyor iki tanede bekara gorumcm var ben pek yukarı çıkmıyorum gorumcelerim beni istemiyolar ben ne kadar gitsem sürat aşıp baska odaya gidiyoalr bende tek kalıyorum odada o yüzden hiç çıkmıyorum yukarı neyse kaynan nesmn biryere oturmaya yada gezmeye gitse kızlarını alıyor eltimin kapısını çalıp onuda cagiriyolar heryere birlikte gidiyorlar beni hiç cagirmiyolar   koskoca dairede tek kalıyorum neden beni biryere götürmek istemiyor anlamıyorum bir misafir evlerine gelse hmn eltimide çağırıp oturuyorlar çay sohbet muhabbet ama beni cagirmiyolar bu beni çok üzüyor takmamya çalışıyorum ama gerçekten kiriliyorum benim ondan ne eskigim var diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kaynanama karşı tavrımi koymaliyim yoksa susup icimemi atsam hiç bilmiyorum biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sen kendi hayatini sekillendir arastirmalar yap hobiler edin ilgini ceken merakin olan ne varsa ona yogunlas kadin oturmalarindan uzak durmaya calis illaki birilerinin eteginden asiliniyor birilerinin hakkinda konusmak hic hos bir sey degil baskasinin arkasindan atan tutan senin de arkandan atip tutar ve gözündeki degerini kaybeder. 

Kaliteli bir yalnızlığı kalitesiz birlikteliklere tercih et...<3

(805 puan) tarafından
Fatma canım zaten yapıyorum oglumla ilgileniyorim temizlik yapıyorum zaten dogumuma az kaldı temizlik yapıyorum onları takmıyorum ama ne biliyim işte arada böyle oluyorum uzuliyorim ağlıyorum sanırım hamilelikten
tarafından
Olabilir canım hormonlardandir
-Reklam-
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir emin ol böylesi daha iyi kafaya taktigina bile değmez salla gitsin 
(805 puan) tarafından
Normlde takmiyosum bayadir hiç umursamiyidum ama dün toplanıp hepsi gezmeye gitmişler haberim bile yok eşim akşam eşime dedim bugün dairede cokk sesiz sanki kimse yok gibi dedim oda bana zaten kimse yoktu ki annmelrr hepsi ablamlara gitmişler hem  ekmek yapmaya hemde oturmaya gitmişler dedi Allah aşkına adam işte olmasinsa rağmen kimin nereye gittiğini biliyor ama aynı yerdeyiz bil.iyorum bu zoruma godiyor
0 oy
tarafından
Canım once esine guzelce anlat bence o konussun annesiyle bide yanlis anlama ama onlarda sendenmi bi beklenti icindeler acaba o bize ayak uydursun gibicesinden 
(805 puan) tarafından
Canım anlatiyorum dün akşam bile konuştum okadar dolmustum ki ağlaya ağlaya anlattım bana dediği tek şey sen gitmiyosun onların yanına ondan seni bir yere giderken goturmuyolar Allah aşkına kocam be benim yanimda her konuda onları tutuyor
tarafından
Ah canim ahh erkekler hep oyle iste durmazlar yaninda seninki biraz erken baslamis
0 oy
(395 puan) tarafından
Seni birisi ararsa falan deki beni kimse çağırmıyor ki de aynen böyle söyle bence kaynanana biri gelince de kapıyı aç gelenle çık yukarı doğru huzursuzluk yap 
(805 puan) tarafından
İşte bende öyle biri değilim kuzum çekiniyorum çünkü istemediklerini biliyorum ama iş kaynanmada bitiyor e o kizlrina dese siz niye böyle yapıyorsunuz o sizin abinizin eşi dese belki biraz toparlarlar ama kaynanm yüz verdice onlarda tepeme çıkıyor
(395 puan) tarafından
Çekinerek daha çok kırılırsın benden söylemesi içine atma dobra ol biraz da sen yeterince kırılıyorsun bırak başkaları kırılsın onlar yapınca suç değil de sen yüzlerine söyleyince mi suç öyle düşün

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 469 göst.
31 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 576 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 460 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Pamira (6,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.