0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Boğulma riskine falan karşılık fazla da sırtüstü yatırmak istemiyorum. En makbulu kafa gelişimine yeterli olacak saat kaç saat? 

Yenidoğan annesiyim

8 Cevaplar

0 oy
(5,368 puan) tarafından
Yanındayken gündüz sirt ustu yatirirdim ben  gece ise bir gün saga bi gun sola yatırdım buna rağmen hafif bir yamukluk kaldi
tarafından
Tüh. Benim bebeğin kafasının arkası sivri . Günde kaç saat yatırsam acaba:/
(5,368 puan) tarafından
Ne kadarlık 40 için çıkana kadar duzeliyor
tarafından
9 günlük canım
(5,368 puan) tarafından
Yatırmaya basla bu sekil düzelir daha çok taze
tarafından
Tamamdır canım teşekkürler bilgilendirdiğin için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaaa sen doğum yaptınmı gerçi uzun zamandır ben buraya bakmıyordum seni yorumlardan tanıyorum. Allah anali babali büyütsün saglikla huzurla büyüt inşallah. Ben şahsen hiç öyle bişey yapmadım yani sürekli yan yatırırdim ayni tarafa değilde bir sağ bir sol her uyuttugumda farkli farkli taraflara ama bebegim kafasini dik sag sol yapmadan uyudu şeklıde güzel 5aylık oldu
tarafından
Doğum yaptım canım çok sağol duan için ve verdiğin bilgiler için ❤️
tarafından
Gündüz yanında olduğun sürece sırt üstü yatırabilirsin canım arada bir yüzüstüde yatır. Ama gece saga yatır uyaniyor ya tekrar emzirip uyuttugunda sola yatır öyle öyle dengeyi kurarsın
tarafından
Tamamdır canım sağolasın öyle yapayım
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Uyanıkken her uyuduğunda sağ sol çok kusan bebekse uyurken yanında olacaksan bide sırt üstü sırayla
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(3,836 puan) tarafından
kucukken uyanik oldugunda full sirt ustu oluyorlar. onun haricinde uyurken her emzrimeye kalktigimda sagli sollu yatirdim herhangi bir sorun yok kafa seklinde. 
0 oy
(3,528 puan) tarafından
Ben gündüz sırt üstü yatırırdım yanındaysam, geceleri de her emzirme de bi sağa bi sola çevirirdim canım 
0 oy
tarafından
Ben gündüzleri yanında oldugum için sırt üstü yatırıyordum ama geceleri iki saatte bir uyanıyordu o zaman yönünü degistiriyordum iki saatte bir önce sağa diğer sefere de sola yatiriyordum çok şükür kafa yapisi hiç bozulmadi
0 oy
(4,834 puan) tarafından

40 gune kadar sag sol yatirdim.baktim kafa sivrildi aldi basini gidiyor gunduz sirt ustu geceleri sag sol yapiyorum duzeldi suan 79 gunluguz<3

0 oy
tarafından
Canım saatli neden yatıyorsun ki yanında iken sırt üstü yatır geceleri sağ uyanınca sonra sola yani 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 105 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 616 göst.