0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından
Kızlar ikinci hamileliğim oğlumda kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet hatırlamıyorum şuan 13 haftalık hamileyim dünden beri biraz ağrım var eşim doktora git diyor bnde gitmisken cinsiyetini de öğrenmek istiyorum daha sonra cinsiyet içinde özele para vermek istemiyorum sizce şimdi belli olur mu 

11 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bence biraz daha bekle özele 16 haftada gittim net ogrendim
(250 puan) tarafından
Bn beklerim de eşim işte iki gündür biraz ağrım var diye git diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anca tahmin yapar net belli olmaz şimdi. 16da net belli olur, 
(250 puan) tarafından
Bana kalsa Nisan sonu giderim işte
0 oy
tarafından
Ben ilkini 16 hafta net söyledi 2. 12 hafta 4 günlükken kan tahliliinden öğrendim canım
(7 puan) tarafından
Kan tahlilinden nasıl öğrendiniz acaba
tarafından
Yurtdışındayım ben canım hani down sendromu için kantesti  felan yapıyorlar ya o zman cinsiyete bakabiliyorlar
(7 puan) tarafından
Anladım. Canım bnde merak ediyorum da cinsiyetini 2li test sonuclarim çıktı bunu duymuştum sana degerlerimi söylesem bakar mısın biliyorsan tabi
tarafından
Öyle değil canım onu kendin söyleyeceksin cinsiyeti de öğrenmek istiyoruz diye ayreten onuda araştırıyorlar bende duyunca şaşırmıştım
(7 puan) tarafından
Anladım canım beta değerine göre diye duymuştum ama doktorum öyle birşey demedi bakıyoruz ediyoruz falan diye
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kız ne ağrın var dikkat et kendine erken bence ya kimisi hemen göstermiyor malum
(250 puan) tarafından
İlk hamileliğim de oğlumla birlikte böbrek büyümesi oluyordu bnde şimdi ikinci hamileliğim yine böbrek ağrılarım var eşim yine aynı şeyden şüpheleniyor ondan git diyor
(2,127 puan) tarafından
Git görün o zaman canm sağlık önemli
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Ben kızımı 13 haftalıkken öğrenmiştim
0 oy
(1,303 puan) tarafından
11 haftada tahmin etti, 15. Hafta kesin dedi, 16. Haftada bebiş göstermedi :D sonuç olarak erkekmiş ama ben bir kez daha duymadan doktordan emin olamayacağım. 
0 oy
tarafından

Bak böyle canım gender cinsiyet demek 

image

0 oy
tarafından
15 gun icinde ozelde bir daha gidersen para odemezsin kontrol randevusu diye geciyor bilgin olsun gidince sor
0 oy
tarafından
Bn kizimda 15 haftada ogrendim suan 12 haftalgm bklm 
0 oy
tarafından

13 haftalıkken doktor tahmin beyti 16. Haftada kesin söyledi

0 oy
(3,725 puan) tarafından
12+5 de tahminde bulundu ama 16. haftada net öğrendik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
27 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,919 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 216 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,632 soru

24,432,960 cevap

352,625 kullanıcı

...