0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Resmen yapisik geziyoruz artik kollarimi hissetmiyorum surekli kucagimda biraktigim gibi aglamaya basliyo uyutup birakiyorum bi corba yapiyim diye yok yapamiyorum odadan ciktigim gibi agliyo ev isi falan hak getire zaten tuvalete bile zor gidiyorum ne yapcm ne zamana kadar boyle olacak bilmiyorum uyusun ki kendi karnimi doyurayim yanima da goturmek istemiyorum havalar soguk usutur hasta ederim diye kucaga alistirdin diyene ayri sinir oluyorum baska turlu sakinlesmiyo kucagima almayip ne yapacaktim ki

13 Cevaplar

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Ben hep kızım meme emerken yedim yemeklerimi sende öyle yap 
(3,728 puan) tarafından
Yemek yapman şart değil peynir ekmek ye birde çay salla tamam işte aç kalmaktan iyidir değilmi
tarafından
Oyle tabi de annem de corba yap sutun olmaz diyo
(3,728 puan) tarafından
Olur olur sen merak etme aç jalma suyunu iç bol bol emzir olur allahin izniyle
tarafından
Sagol canim Allah razi olsun
(3,728 puan) tarafından
Sendende razı olsun rabbim kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla cnm seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim artık çıldırıcam emzirirken yemek ye kaç aylık bu arada 
tarafından
22 gunluk canim annem 2 hafta kaldi gitti o burdayken annem tutuyodu ben yiyodm ben tutuyodm annem yiyodu simdi tek kaldim memlekete gitti kaynana yakin ama onun da bi faydasi yok cagirmak da istemiyorum zaten
tarafından
Al benden de o kadar benim de kaynanam yakınımda çağırmıyorum benimki dörde girdi hala aynı gaz ilacı ne kadar kullansam faydasız doktora götürdüm ultrasonda çok gazı var dendi artık ne yapıcağımı şaşırdım kucağa alıştırdın diyenlerede kulak asma bana adiyorlar ne yapayım ağlak bir bebek mecbur kucakta geziniyoruz valla
tarafından
Benim kaynana ben o kadar cocuk buyuttum emzirir yatirirdim kendi kendine uyurdu diye laf sokuyo benimki oyle degil napim suc benim mi
tarafından
Benim kide diyor 11 tane büyüttüm işlerimi falan hep yapardım eski zamanla şimdiki zamanla birmi oluyor
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama kanguru ya da titreşimli beşiklerden falan alsan öyle kucağında durmaz mı? En azından bir şeyler yersin öyle. 
tarafından
22 gunluk canim kanguru ben de dusundm ama oturtmalilardan degil kumas olanlar var ya sariyosn ondan dusundm ama iyi midir kullanisli midir bilmiyorm ki
(2,334 puan) tarafından
Oy daha minicikmiş annesi ☺️ Sling mi acaba senin dediğin?  Ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama bi ara post aç burda kullanan varsa yardımcı olurlar sana canım
tarafından
Evet canim sling dusunuyorum yoksa olacak gibi degil post acarim kullanan varsa en azindan bilgi sahibi olurum
(2,334 puan) tarafından
Aynen öyle yap canım. Allah yardımcın olsun
tarafından
Sagol canim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Ayyy o durumu bende yaşadım ya çok zor gerçekten saat 4 te 5 te kahvaltı yapmaya calisirdim kucagima alıp 5 dk ekmek arasi yapardım yanina meyvesuyu falan çay da koyuyordum demlenene kadr kizim kucagimda biseyler yiyip kucagimda çay icerdim seninle aynı durum annem 20 gün kalıp gitti memlekete 
tarafından
Benimki de 2 hafta kaldi annem varken o tutuyodu ben yiyodm ben tutuyodm annem yiyodu baska turlu durmuyo
tarafından
Bilirim o durumu
0 oy
(157 puan) tarafından
Netten neba (amme) süresi var uyumayan bebekler için mis bende yeni buldum onu açıyorum dinleye dinleye uyuyo halada uyuyor 1 de uyumuştu
tarafından
Canım dinletiyorum zaten uyuyo ama iste biraktigim gibi agliyo
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Sn yemezsen çocuk da emmecej bişey bulamaz
tarafından
Iste yemem lazim da yiyemiyrm ki suan kucagimda uyuttum birakacak gibi olunca agliyo
0 oy
(51,121 puan) tarafından
ilk ay cok rahattık kucaga aldirmiyodum ki alismasin diye sonra gaz basladi alisti kucaga gece gunduz birlikteyiz 30 aylik oldu hala siyam ikizi gibiyiz alisiyorlar yani istesende istemesende anneye muhtaclar. sen yemeğini sicak yerde yemeye calis canim sütun azalmasin yemeye calis 
tarafından
Suan kucagimda uyuttum birakacak gibi olunca aglamaya basliyo mutfaga da goturemiyorm usur diye
(51,121 puan) tarafından
ah annelik ne zor uyaninca koy besigine iki dakika ekmek peynir al meyve suyu falan aldir esine ye canim iki mizirdansin bisey olmaz yada yanina kapaliysan tulbentini koy aciksan tshirtunu koy kokuna alismis
tarafından
Bide onu deneyim canm insallah ise yarar
(51,121 puan) tarafından
insallah yarar
0 oy
tarafından
İnan bende açım birini uyuttum diğerine yemek yedirdim sona onu uytmaya çalışırken diğeri uyandı şimdi onuda uyuttum çok şükür hemen yiyip yemek yapcam
tarafından
Ben esim gelene kadar odaya bagimli yasiyorm o gelince aparatif seyler hazirliyorum
tarafından
Valla zor Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin canm
tarafından
Bende yiyim diye kalktım yine agladi:))
0 oy
(1,166 puan) tarafından
canim yeni bebeyin.  qazi falan vardir. ondan oyledir belko benim kizda  3  4 ayina kadar  anca kolumda kucagimda     susmazdi yemek bile yiyemezdim. aglardi.. zamanla keciyor canim benim.  ben simdi 10 aylik bazen nasil kecdi me cabuk buyudu diyorim.. birden  o gunler geliyor aklima.cok zordu vallah.  gercekdem. sabr gerekk gercekdemde.
tarafından
Gecer insallah ama tek olunca zor gercekten
(1,166 puan) tarafından
ben annemgilde kaliyorum.. ama yinede kucagimdam dusmezdi.   yalniz bemde susardi.  yani bebeyin alismasiyla  ilgili.    ben o zamanlar sinirden   deli oluyordum resmen. uykusuz yorqun  ac  dolaniyosun. birde kucaginda  bir bebek ve hep miz. miz..   simdi cok sukir  gecdi. daha ufak canim ona gore.  birde  yeni dogdugu icin yalniz sana ihtiyaci var  bu yuzden senin kucaginda susuyor.. cunki seni gormedikce  kokunu almadikca senin kayp oldugunu dusunuyormus. bebekler oyleymis.  bif zaman sora alisir. benim kizda  oyleydi doktorum oyle soylemisdi her kes kicagina alma aglar aglar susar derdi. ama  ben kucagimda saklardim.    o zamanlar annesine ihtiyaci var cunki.
tarafından
Evet canm dogru diyosn ama kendime bakmam lazim ki ona bakabileyim ac ac geziyorum resmen
(1,166 puan) tarafından
cok hakilisin canom.. tum anneler  bu sorunu yeni baslarda yasiyor.  ben sinirdem kac kere agliyordum.        ama oyle oyle zaman kecdi gitdi zaten..  zaten yorqunliqdan yemekde yiuemiyordum.. emzirdiyim zaman bir seyler atisdiriyordum..  istah kalmiyoki.  zamanla kececek.   bizde  o zamanlar her anne gibi delirmis oluyoruz.   televizyonda bakiyordum  bebekler  cok akilli sakit uyurlar. dogunca anladimki oyle diyilmis.gercekde.  cok zormus. gercekdnd
tarafından
Biz 4 kardesiz annem der her cocukta omrumden 10 yil gitti diye basima gelmeden once abartiyo diyodm ama oyleymis gerçekten cocuk cok guzel bi duygu anne olmak falan ama cok da zahmetli
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Bende öyleydim ya inan . :'(tuvalete çoğu zaman gidemediğim olmuştu artık ağlicak duruma gelmiştim ki ağlamıştım da ama hepsi geçiyo canm sabret...

tarafından
Ben de depresyona giricm artik sabretmeye calisiyrm suan kucagimda uyuttum birakacak gibi olunca aglamaya basliyo
(3,159 puan) tarafından
Daha çok küçükmüş kuzum senin bebeğin muhtemelen kokunu istiyo sürekli üzerinde ki kıyafetini çıkar yanına koy bakım birde öyle dene işe yarar inşallah...
tarafından
Onu biri daha demisti ise yarar mi ki
(3,159 puan) tarafından
Dene bakalım bi yarar inşallah
0 oy
tarafından
6-7 ay çektim öyle ah ah ne günlerdi kriz geçiriyordum
tarafından
Benim de kriz gecirmeme az kaldi
0 oy
(181 puan) tarafından
Canım emzik versen öyle daha rahat oluyolar bende ilk başlarda öyleydim emzik verince rahatladım 
tarafından
Emzik veriyorum midesi bulanip geri atiyo
(181 puan) tarafından
Canım ucu büyük geliyordur küçük olandan al benim kızım da öyleydi çünkü
tarafından
Bimden damakli emzik aldim 0-6 aylik daha da kucugu var midir ki
(181 puan) tarafından
Canım bide damakli emzigi her bebek tutmazki bibs emzikleri varya ondan alabilirsin bide kauçuk emzikler var onlardan da alabilirsin
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Sling ya da kanguru al kucağından indi mi ağlıyorsa. Başka çare yok
(8,028 puan) tarafından
Ben videolardan filan çok istiyordum. Kullanışsız olsa o kadar alan olmaz diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var. Kanguru için kilo büyüdükçe daha iyiolur diyorlar. Ben sling taraftarıyım. Çünkü daha rahat geliyor bana
tarafından
Kanguruyu yenidogan bebeklere cok tavsiye etmiyolar ozellikle erkek bebeklere o yuzden ben de sling taraftariyim boyle olacak gibi degil zaten almam lazim
(8,028 puan) tarafından
Kanguru için yenidoğan aparatları var içinde. Onun da bir sıkıntısı olmaz yani. Solomom güzel diyor tanıdığım herkes
tarafından
Tamam canim sagol bi bakayim
(8,028 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 307 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 282 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy