0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (5,053 puan) tarafından
Kızlar adetimden 3 gün geçti geçen ay 5 gün gecikme yaşadım sonra olmuştum bu ay da 3 gün oldu dün çok az şekilde açık pembe kanamam oldu bu gün test yaptım negatif çıktı sonra kahverengi sümüksü çok az leke geldi ve şuan lekelenmem olmuyor anneme geldim oğlumu bırakıp acile gitsem mi gebelik testinde çıkmayıp kanda çıkar mı ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acile gitme canım yarın erkenden sağlık ocağına kan vermeye git ama benim testte negatif kandada negatif çıkmıştı 6 gün geçmişti
(5,053 puan) tarafından
Bizim burada ki sağlık ocağına sordum virüsten test yapmıyoruz dedi kuzum ondan acile gideceğim
tarafından
Anladım canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Herşey olabilir canım eğerkı geç döllenme olduysa zaten teste çikmaz kanda geç dönlenme bile çikar gecen ay 5 gün geçmiş pazartesiye kadar bekle istersen hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
tarafından
Beyzaaa sen hamile degilmiydin kuzu
(5,053 puan) tarafından
Yok kız değildim :D iki ay böyle oldu bu sefer de düşünmüyorum ama belli olmaz ya
tarafından
Kiz bos ver Eymen daha küçük az büyüsün ağrımayan başın ağrır:D iki bebek zor
(5,053 puan) tarafından
Ahaha evet biz de eşim ile öyle istiyoruz son anda süpriz olursa karışamam ama :D eymen 2 yaşın da şuan ben 4 yaşında düşünüyorum
tarafından
Aynen kuzu 4yas daha iyi senin içinde Eymen içinde iyi olur büyümüş olur hem
0 oy
tarafından
Acile gitmene gerek yok ki canım sağlık ocağı varsa ona git yani heryer de virüs var ay bide bebebn varmış
(5,053 puan) tarafından
Kuzum bizim buradakine sordum virüsten dolayı gebelik için kan almıyoruz dedi bu sabah sordum hem de
tarafından
Ha tmm o zman canım kusura bakma o zman git o zman emin olursun
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Sıcak bi banyo yap sokmezse adetin öyle git bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
4 cevap 236 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
+1 oy