0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında ayakta salayarak uyuyuor nasıl uyku eğitimi verilir 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Egıtmen le verdım ben canım 21 gun surdu
(1,430 puan) tarafından
Nasıl verdiniz acaba
(23 puan) tarafından
Ne kadar verdiniz ücret olarak
tarafından
İlk hafta saatleri duzenledım ıkıncı hafta odasında yatagına elimle destek oldum daha sonra elimle degıl sadece sesimle en son da odada bıraktım ve kendi kendine uyıud canım

1300 odedım ama son kurusuna kadar degdı
-Reklam-
0 oy
(495 puan) tarafından
Canim saatli uyutmaya calistim ilk basta uyku icin yastigina yatirip uzerini orttum uyku zmni dedim inatla kalkdi aglafi defalarca yatirdim kalkdi sacini oksadim aglayinca sakinlestrp bidah koydum gecede ayni sekilde gecelklerini giydirdim yatagina yatirdim optum isigi kapattim ilk baslarda kaldi g3zindi karanlikda umursamadim oyun oynadi faln umursamadin en son uyudu kaldi simdi isigi kapatirp en gec 15dkda uyur gunduzde ayni sekilde oyleydi ama 15 gun ayri kaldim o arada sallamislar gunduz zor uyuyor simdi
(23 puan) tarafından
Bende denedim olmadı
(495 puan) tarafından
Hemen olmuyor zaten canim cocukdan cocuga degisiyor bide elinden geldigince yor kostur oynat faln bn ole yapiyordum 7den 11 kadar hep oynadim kosturdum onunla hoplattim ziplattim hep
0 oy
(23 puan) tarafından
Kızlar yardım
0 oy
tarafından
14aylikken kendim verdim bir günde de alıştı iki aydır kendisi uyuyor 
(23 puan) tarafından
Nasıl verdin uyku eğitimi
tarafından
Tepem attı bı anda yatırdım besigine gündüz ninni söyledim ilk zorlandı o kalktı ben yatırdım o kalktı ben yatırdım 15dkkada uyudu akşamda tulumunu giydirdim gece lambasinu taktım ışığı kapattım ee ee yapcaz dedim gene yatırdım 25dakkada uyudu döne döne ilk gün.
2.gun beş dakkaya indi kolay alıştı benimki Allah'tan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 427 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilan28999 (41 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.