0 oy
1,165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

tadı tuzu kaçmaya başladı buranın eski havası yok artik .s

13 Cevaplar

+17 oy
(1,738 puan) tarafından
Bugünlerde en çok söylenen söz.. Böyle diye diye eski havasının geleceği varsada gelmiyor 
tarafından
Tmm canım öyle ama onlar istediklerine ulaşıyo amaçları ne huzuru kaçıralım gitsinler öylede yapıyolar
(2,629 puan) tarafından
Biz  gidince onlara buralar kalsa ne olur ki allah aşkına :D Ay neyse onlara sövüyorum,  sizleri seviyorum,  iyi geceler diliyorum :D
tarafından
Son olaylar ne?
(12,768 puan) tarafından
Boyle diyenler eski hava geri getirse boyle sorun kalmaz huzur bozan cok ama genede takmamal lazim
tarafından
Aynen canım..
-Reklam-
+5 oy
(280 puan) tarafından
Herkes boyke diyor ama cidden giden bi tek hatice oldu . 3 posttan biri gidecem ama kimsenin bi yere gittigi de yok . Hem burasi alti ustu bilgilendirme sohbet platformu ne bekliyosunuz ki burdan ölümsüz dostluk falan mi ??
tarafından
Favorim canan :D helal olsun
(280 puan) tarafından
Ayy gercekten ama gına geldi yani yok gidecem yok yeniler bozdu burayi yok eski tadi kalmadi ayy bu postlar yuzunden asil cevaplanmasi gerekenler asagilarda kaliyor . Giden insan sessiz sakince gider yaygara yapmaya gerek yok . Sahsen bayidir buradayim herseyden haberim var bu postlari okurum bazen ama prenses annesi gitse hicte farkinda olmazdim :Dd
tarafından
Bide şey var beni seviyomusunuz muhabbeti ya sadece burdan tanıdığımız kadar birbirimizi biliyoruz içimizi disimizi bilemeyiz fake hesaplarda var yalancı insanlarda burda dost edinip numara vermek nedir ben anlamıyorum insan yeri geliyor kardeşine güvenmiyor eşine guvenmiyor burda derdini yazarsın edersin yardımcı olursun ama ilerisi de çok saçma ve fazla sanal alem yalan alem Hatice örnek olsun herkese ama millet hâlâ akillanmamis
tarafından
BEN GİDİCM BOYLE GİDERSE DEDM BEN GİDİORM BB ARKADSLR DEMEDM:).  ;))  yazdklrmi rica ediyorum doğru anla;) ve kimin ne beklediği o kişiyi ilgilndrr sadece
(280 puan) tarafından
Aynen oyle valla ben bazen eski arkadaslarim numarami istiyor onlara bile vermiyorum dusun yillarca ayni okulda okumuşuz yani . Benim ailemin huzuru bozulunca kimsenin g*tu bile duymaz . Yap yorumunu gec yani nedir .
(10,640 puan) tarafından
Çok fazla ciddiye alındğı için durum bu :D hayr hergn gttm gdcm postu okur olduk burda, giden gidebilr yani dediğinz gbi kmsenn ruhu ble.duymaz...
(2,422 puan) tarafından
Bu kadar sert cevaplara gerek yok bence. Yok gitseler ruhumuz duymazmış bilmem ne.. senin ruhun duymaz ama benim muhabbeti hoşuma gider gözüm arar yani...  gidiyorum diyenlerin  postuna yazaydınız yaaa bebegim ve canan :D herkes istediğini açmakta özgür kural dışı bisi olunca kapaniyo  zaten.
(10,640 puan) tarafından
Herkes istediğni açsn ona bişey dediğmz yok ama burası altı ustu soru sorma plaftormu.. Neden surekli skıcı oldu vs denilio ki? Illa ki hep aynı kişiler kalck deilya burda..
(2,422 puan) tarafından
Demekki yazanlara sıkıcı gelmiş bu onların bakış açısı.. senin bakış acında farklı ama bunu daha ılımlı güzel bi üslupla söyleyebilirdiniz.  Kırıcı  yorumlar yapmışsınız görünce dayanamadım da yazdım yok sa tartışmaktan hoşlanmam.
(10,640 puan) tarafından
Bnde ne tartışmaktan ne de kalp kırmaktan hoşlanmam ve kırıcı yorum yaptğmı kesinlikle duşunmuorm. Ki bu postu açan bayanın bana hakaret etmişliği bile var :) o yuzden sorun yok
(2,422 puan) tarafından
Oda onun hatası..  ama hepimiz anneyiz anne adayıyız yani sert eleştirmeye gerek yok.
(10,640 puan) tarafından
Herkes bunun farkında olsa keşke burası ztn daha guzel olurdu..
(2,422 puan) tarafından
Tabiki burda  kimse kimsenin düşmanı değil  kardeşi de değil abartmamak lazım sonuçta denilen gibi sadece platform. Yenisi eskisi farketmez kimsenin tapulu malı  da değil ama belki o zaman daha samimi geliyordur  yazan arkaslara olabilir yani
(10,640 puan) tarafından
Olabilir    :)
tarafından
Neden öyle diyisun arkadaş olup dost kuranlar var
Zaten Hatice gtti diye boyle çekilmiyor burası
tarafından
hatice ile alakalı değil bence buranın tadı arksndn gidenlerden oldu ve eski samimiyeti güvenilirliği ve yararlılığı klmamsndn
(280 puan) tarafından
Ya ben kac yillik arkadaslarimdan dostlarimdan kazik yemişim neyin samimiyetinden bahsediyosunuz kii . Bilgi amacli tam bilgi veren kalmadi deseniz anlarm okeyim ama samimiyet dostluk kardeslik burda en son olacak degill hic olmayack bisey
+2 oy
(128 puan) tarafından
1 yıldır burdayım eskiye yeni arasındaki farkı görmeyen tek benim galiba. Nasıl bir hava olsun istiyorsunuz anlamadım. Yine sorular sorulup cevaplar veriliyor gayet amacına uygun işliyor burası. Nasıl bir samimiyet olabilir ki böyle bir platformda anlamış değilim. Zaten olaylar hep samimiyet yüzünden olmadı mı. Yeni gelen arkadaşların da hevesini kaçırmayın lütfen. Sonuçta her giden kendi isteğiyle gidiyor. 
(128 puan) tarafından
Canım sen tartışacak yer arıyorsun. O zaman eski havası olur dimi buranın.
tarafından
sacmaliorsn canisi bsver uzanan knu
(834 puan) tarafından
Aynen ya bu eski yeni çok saçma her postta var bu baydı artık burayı niye bu kadar önemsiyorlar ki. Eski olsan ne admin sana adminligini mi vericek sana eskisin diye maaş mi baglatacak. Bu resmen sorun haline dönüşmeye başladı ben eskiyim sen yenisin diye :)
(417 puan) tarafından
+++++++++ puan
tarafından
O gidenlerin samimyeti burda hektwse neşe huzur veriyordu bnce sen başka yer ariyosn adik konusamadan laf atiyosn malesef
İnan sen gtsen kimse seni aramaz :) arkadaş hakli buranın hiç tadı yok hiç olmazsa kalanlar gibu yapmacik değil dimi
+1 oy
(5,936 puan) tarafından
Valla yok bende sıkıldım artık buradan neşe kalmadi 
tarafından
aynen canisi çok şey kaybettik
(5,936 puan) tarafından
Umarım eski haline döner en yakin zamanda canım
+1 oy
(2,177 puan) tarafından
yapacak bisey yok delinin teki sogukluk verdi hepimize hicbi olaya karismamis olmama ragmen ben bile cok girmiyorum buralara..
tarafından
maalesef canım aynen eskiden saniye başı giriordm uyumuordm bile burada yorumlara cevap vericm bakicm vs diye ama artik girmeye bile ereniorm bos diorm bazen
+1 oy
tarafından

Dogurayim bende gidicem :)

tarafından
ne çok birine bağlayan biri var ya illa biridb mi ibaretki ona bglayalm huzurunn kaçmasını buranın. insanların isine geldiği anlamalarndn bıkkınlık geldi artık. doğru düzgün kimseye cevap vermeyecgm artik bazı kişiler dışında kimse umrmda dgl artik burada. benceee git canım doğurunca bebeğin ile ilgln negzl burada basın ağrıyacgna ❤
tarafından
Vay be bir de kovuldum iyi mi :)
tarafından
Estağfurullah canım benim ya ❤ ben sırf seni dsnsgmdn
tarafından
Bende saka yapiyorum ztn sagol canm Allah razi olsun biliyorym :)
+1 oy
tarafından
Aynen öyle eskiler gidince anlamı kalmadı ki 
0 oy
(110 puan) tarafından
Ya böyle diyerek yeni gelenlerin de hevesi de kaçıyor :(
tarafından
kaçmayack gbi dgl ki kuzum
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Canım gidenler kendi istegiyle gittikler burada herkes istedigi soruyu sormakta özgür kısıtlama yok (mahrem konular hariç) sürekli tartismalar cikiyodu yargilamalar vs. Eskiler dendikçe havası düzelmiycek zaten.
tarafından
olan bi havası vardı snradn bozuldu ztn bozulan bir şey tkrr düzelmesi gerekir ztn cnm.
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Bende eskisi gibi girmiyorum bundan 2 hafta önce gece gündüz kahvaltıda bile elimde tlfn 2 saatte anca yapardım kahvaltı
0 oy
(29 puan) tarafından
Hayırda sanki sonradan gelenler sıgıntı eski havası yok sanki burda bı kac kısı buranın agası dayısı yeni gelenlerin degıl bizim havası degısık insanlarla dolu 
tarafından
Üstüne neden aliniyien kuzum burda baya huzur kaçıran oldu olaylar yaşandı kimsenin artık hevesi kalmadı diye böyle yani tüm yeniler böyle degil ki aksine iyi olanlar var yani
tarafından
Onu demek istemiyor arkadaş önceden kolay kolay kimse burda birbirini kırmazdı şimdi herkes birbiriyle kavga etme derdinde onu diyoruz minikbebegim
0 oy
(903 puan) tarafından
2 kişi dışında bir çok değersiz gitti bence  bilakis  daha gzl olmalı burasi  2 kişi direk hesab silerek giti uzuldum. Mu ewt  gitmelerini  istemzdim  ama onun dışında  gidicem  deyip  gitmeyen  bir sürü insan  var burayı gzl ve aktif yapmakda  bizim elimizde 
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Valla yavrum gidenleri zorla tutamayız herkesin kendi tercihi..  eski tadi soyle yok insanlar   tartisma cikarmak istemiiyor ondan tadi yok bi posta hücum edip tartisma ciksin bak eski tadi nasil geliyor;)

tarafından
birine baglamiorm tek buranın tadı tuzu kacdi şeyini hatice gitti umrmda dgl. arkasndn gidenlere de uzuldm ki gidenler bi kenara dursun buranın güvenilirliğin şüphe edilmesndn insanlarn birbirlrne saygı duymamasndn işlerine geldiği gibi anlamsndn skldm yararlı olmaktan çıkmaya başladı burası okdr.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 547 göst.
30 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 869 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miraeymen (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 621 göst.
0 oy
11 cevap 776 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,436 puan) tarafından soruldu

413,530 soru

12,449,062 cevap

46,240 kullanıcı

Kategoriler

...